En utmaning

Hej på er!

Då sitter jag här och ska få ihop ett inlägg som jag redan skrivit och publicera en gång idag. Upptäckte för en stund sedan att inlägget hade trillat tillbaka i som utkast, med kommentarer och gilla-markeringar kvar, men allt innehåll borta. Blir man trött eller blir man trött? Tusen tack, @charlottelinden som upptäckte att det fortfarande gick att nå via Bloglovin' så att jag kunde rädda det därigenom istället för att börja om på ruta ett.

Hur som helst, nu ska jag inte gnälla mer för det här ska bli ett positivt inlägg. Jag har nämligen blivit utmanad av @beckalindhe att göra en lista på åtta saker som gör mig glad.

1. Människor i min närhet - Jag hade kunnat skriva upp både familj, vänner, kollegor och kunder som punkter på den här listan, men för att få lite variation så lägger jag dem under samma. Jag har så otroligt många fina människor runt mig som gör mig glad.

2. Max och Nappe - Min fina lillebror och min lilla bebis. Dessa trasselsuddar får mig att skratta och le varenda dag.


3. Att göra någon annan glad - Glädje smittar och att se någon annan bli glad över någonting som jag har sagt eller gjort för dem är en väldigt härlig känsla.

4. Glitter - Om ni inte visste det redan, så älskar jag glitter. Min livsfilosofi är att livet blir bättre med glitter. Glittriga naglar, glittrig ögonskugga, en glittrig kalender eller vad tusan som helst. Mer glitter åt folket!


5. Att blogga - Jag älskar hela konceptet med blogg och sociala medier. Skriva, fotografera, hitta på små projekt för att skapa innehåll, alla härliga människor som jag fått kontakt med.

6. Malmö FF - I många år nu har MFF varit en väldigt stor del av mitt liv. Stämningen, gemenskapen och nerverna som finns i fotbollen har jag aldrig hittat någon annanstans. Från att sitta gråtande och titta ut över en tom plan, en grå oktobereftermiddag när guldet är förlorat till den totala euforin i att rusa in på planen och fira en serieseger, omgiven av en himmelsblå familj. Det är ett privilegium att jag hittat någonting som jag brinner för på det viset att jag får uppleva dessa känslostormar, med både toppar och dalar.


7. En renbäddad säng - Hur underbart är det inte att få krypa ner i en renbäddad säng, med sängkläder som fortfarande är varma från torktumlaren. Allra helst efter ett avslappnande bad!

8. Min salong - Att få jobba med någonting som jag verkligen brinner för, ha fantastiska kollegor och samarbetspartners samt världens härligaste kunder. Det gör mig glad varje dag!

Vad gör dig glad? Berätta gärna i kommentarerna eller ta dig an utmaningen, skriv ett inlägg och länka det till mig så går jag mer än gärna in och läser!

Anna

Gillar

Kommentarer

Em,
Vilka bra sakrr Du fått med på listan, nummer 7 är nog min favorit. Finns inget bättre än att lägga sig när sängen är nybäddad 😍👌🏼
www.emmamatildaa.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Ja, det är verkligen så mysigt 😃
nouw.com/annaskarblom
Ida,
Kul med utmaning, vilken söt hund och fina naglar du har!
Jag håller med om nummer 7, att lägga sig i en renbäddad säng är oslagbart!
nouw.com/idalipika
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Ja, men det är ju underbart!
nouw.com/annaskarblom
hanilas
hanilas,
Älskar att sova renbäddat! Men så glad över att du jobbar med något som du älskar o brinner för! Grymt bra jobbat
nouw.com/hanilas
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är ju sä härligt. Tack snälla!
nouw.com/annaskarblom
Amandizan
Amandizan,
Vad jobbigt att det krånglade för dig men tur att du inte behövde skriva om hela! Jag tycker också om att blogga och skriva och dela med mig 😀
nouw.com/amandizan
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det var verkligen skönt att det löste sig så bra 😊
nouw.com/annaskarblom
Matilda Berlin,
Men guu vilket underbart inlägg!! Man kan ju inte bli annat än glad =) Så snygga naglar med btw! Kram <3
matildaberlin.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men åh, så roligt att höra! Tusen tack <3 Kram!
nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh den här listan är verkligen underbar och så rolig att få läsa dina svar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men visst är den? Så himla kul att du tycker det! 😊 <3
nouw.com/annaskarblom
emeliewass
emeliewass,
Vad härligt saker du lade fram. Känner igenom mig en del av dom 😊
Naglarna är ju jätte fina 😊 Jag har tyvärr inte så mycket till naglar och det är kanske inte något jag lägger någon större energi på, men jag beundrar verkligen alla som gör sig så fina 😊
nouw.com/emeliewass
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Jag håller på att utbilda mig till nagelterapeut så då känns det extra viktigt (och framförallt roligt) att hålla dem fina 😊
nouw.com/annaskarblom
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Vilken härlig utmaning! 😀 jag blir också glad av både glitter och att blogga 😊
nouw.com/livetsomemelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så härligt! Glitter kan man verkligen inte få för mycket av 😊
nouw.com/annaskarblom
sofialjohansson
sofialjohansson,
Superrolig lista! Jag håller helt med dig om ett par punkter, nybäddad säng, att bligga och människor i min närhet gör mig också otroligt glad☺️
nouw.com/sofialjohansson
charlottelinden
charlottelinden,
Absolut ingen fara! Vet hur det är att ha knåpat ihop ett inlägg och tvingas börja om från början. Inte alls roligt.. <3
nouw.com/charlottelinden