#fail

Hej på er!


Jag är och har alltid varit en pysslare och tar gärna tillfällen i akt att testa på lite nytt. I somras dök det upp en annons i mitt Facebook-flöde om diamond painting. Lite som paint by numbers, fast istället för att måla så fäster man små facetterade pärlor på en självhäftande mall. Jag var såklart tvungen att testa och beställde hem ett gäng från Wish. De har blivit liggande i en hylla här hemma, men i veckan tyckte jag att det kunde vara ett lagom hemmapyssel att dra fram. Jag hade bland annat beställt en söt liten tavla med igelkottar som svävar runt i överblommade maskrosor.

Så såg den ut på bilden i annonsen. Är de inte lite söta ändå?


Jag insåg förstås direkt när jag rullade ut min lilla tavla att det här inte skulle bli bra. I alla fall inte ur det perspektivet att få en fin tavla som motsvarar ursprungsbilden. Däremot tänkte jag vid ett svagt ögonblick att det här blir bra content. Så jag började pärla. Jag vet inte vad som är värst - resultatet eller det faktum att jag lagt alldeles för många timmar på att göra det här klart... Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den här nu. Det lutar åt något av följande:

1. Rama in och hänga upp ovanför sängen
2. Ge i present till min syster för att väga upp för den fantastiska gipsskulpturen jag fick i julklapp för typ 10 år sedan.
3. Sälja till högstbjudande

Någon som är sugen på att lägga ett bud?

Nåja, som tavla är den kanske inte det snyggaste vi skådat, men det blev i alla fall en hel del "diamonds" över som jag kunnat använda till att pyssla lite nagelkonst istället.

Anna

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Älskar nageldesignen du skapade. Fniss på de små igelkottarna. Ge den till syster hon lär bli glad som tack för gamla gipsgubben.
kamillaskamera.com/
Marie
Marie,
Òhh så söta igelkottarna är tycker du fixat det toppenbra
sweetwordsbymirre.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229