Favoriter från min smyckessamling

Inlägg i samarbete med Blingit.se

Hej på er!

Vid det här laget är det knappast någon överraskning för er att jag är som en skata och dras till saker som glittrar, bingar och blänker. Därför är det extra kul att idag få göra detta inlägg i samarbete med Blingit.se .

För mig är fina smycken ett viktigt komplement för att jag ska vara riktigt nöjd med en outfit. Vilken typ av smycken det ska vara har varierat väldigt mycket med åren, men återkommande är att jag upplever att rätt smycken kan få den enklaste outfiten att se väldigt genomtänkt ut.

Blingit.se har ett stort sortiment av smycken för alla smaker. Personligen fastnar jag mycket för enkla och klassiska smycken just nu, men självklart med lite bling. En favorit jag har här hemma är armbandet Eternity Orbit från Edblad. Tyvärr glömmer jag ofta att använda just armband, eftersom jag inte kan ha det på jobbet, men jag tycker att det är en så fin detalj. Kanske är det lite av en yrkesskada att min blick dras till händer och naglar som jag ofta lägger märke just till fina armband också.
En annan favorit i min smyckeskollektion, som jag använder desto mer, är örhängena Madu från Dyrberg/Kern. Jag blev väldigt positivt överraskad när jag upptäckte att de finns i fler färger på både metallen och stenen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev sugen på att utöka min kollektion lite.

(Fun fact; När jag gick på gymnasiet gjorde jag, min mamma och min syster egna smycken, främst med sötvattenspärlor, och jag hade halsband som matchade vartenda plagg i min garderob.)


Anna

Gillar

Kommentarer