Fem fakta om mig

Hej mina vänner!

Har ni en bra dag idag? Här är det verkligen fullt ös. Hittills idag har jag hunnit med att tvätta, handla, baka en kaka, fotografera till kommande inlägg och samarbeten, boka in modeller att öva naglar på, svara på kommentarer här på bloggen, rensa en låda och ta en powernap. Inte illa pinkat om jag får säga det själv.

Bland de roligaste inläggen jag vet att läsa är när folk listar lite olika random fakta om sig själv. Därför har jag nu rannsakat mig själv ordentligt och listat massor med saker om mig själv, stort som smått och kommer att köra det som återkommande inlägg här ett tag framöver. Det finns ändå en viss gräns för hur mycket onödig information man kan ta, så ni behöver inte stå ut riktigt varje vecka, men typ varannan tänkte jag. Som ett litet steg i att skapa någon form av struktur kring mitt bloggande igen.

1. Jag duschar alltid på kvällen, eftersom jag är så morgontrött att jag sparar in på all tid jag kan för att få sova längre.

2. När jag fyllde fyra (eller om det var fem), fick jag välja vad familjen skulle äta på mitt kalas. Det slutade med att alla satt och åt majskolvar till middag.

3. Jag har alltid haft en liten dröm om att bli författare, men jag har verkligen ingen aning om vad jag skulle skriva om. Det känns som en ganska väsentlig del i det hela, så jag får nog avvakta med det.¨

4. Min första mobil var en Nokia 3310 med ljuslila, transparent, skal och E-types Life som ringsignal.

5. Just nu är jag sjukt sugen på kycklingkebab, men det får bli en annan dag för idag ska jag laga pasta med baconsås till middag.

Bonusfakta: Jag behöver verkligen komma igång och fotografera igen så att inte alla bilder jag lägger upp är gammalt som redan varit uppe en eller ett par gånger tidigare.

Anna

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Haha åh Nokian, nästan så man glömt den! <3
nouw.com/emmaengstrom
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja man blir ju nostalgisk. Jag hittade faktiskt telefonen i veckan, fast klädd i ett Paddington-skal eftersom min lillasyster fick ärva den sen 😉
nouw.com/annaskarblom
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så roligt att få reda på lite roliga saker om dug! Håller med om att dessa inlägg är väldigt roligt att läsa☺️
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Vad roligt att du tycker det 😊 <3
nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229