Fem fakta om mig

Hej där!

Min tisdag började inte riktigt som jag hade planerat. Egentligen skulle jag ha åkt ut till salongen, men efter ett återbud blev det en ledig dag istället och en möjlighet att beta av lite punkter på to do-listan innan kvällen bjuder på VIP-kväll hos min leverantör och födelsedagsmiddag för min lillebror. Tur i oturen att den där avbokningen kom en dag då jag faktiskt bara hade en kund inbokat.

Rutinen jag hade på att lägga upp Fem fakta-inlägg varannan tisdag har det gått lite sisådär med den senaste tiden, men jag tycket ändå att det är en bra tradition, så nu ska jag faktiskt försöka hålla den lite bättre.

  • Jag var helt övertygad om att Game of Thrones inte var någonting för mig och skulle inte ens få för mig att se ett avsnitt. Efter att min kompis hypat upp den kom vi överens om att jag skulle se tre avsnitt innan jag fick lov att kritisera den, vilket slutade med att jag strecksåg de sex säsonger som då hunnit släppas.
  • Jag börjar inse att jag har ett betydligt större kontrollbehov än jag egentligen vill erkänna. Jag blir jättestressad om planer ändras utan min inblandning eller av att delegera uppgifter till någon som jag inte är helt säker på att de tänker precis som jag.
  • Jag har ett rosa tangentbord som inte alls är särskilt behagligt att skriva på, men det ser fint ut så det står framme ändå.
  • Jag kan inte dölja om jag blir stressad eftersom min kropp tydligt visar det genom att ge mig eksem antingen i armvecken eller runt ögonen.
  • Jag älskar att shoppa på Søstrene Grene. Där finns allt möjligt kul som man egentligen inte behöver. Några favoriter därifrån är mina maneter och min Rubiks kub som finns med på bilden.


Anna

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Søstrene Grene i mitt hjärta alltså!! Det är ju verkligen en helt otrolig butik =) kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
sofiefriden
sofiefriden,
Søstrene Grene är en väldigt fin butik med mycket trevliga saker, billigt dessutom. Besökte alltid den i Danmark men vi har ju den i Sverige också =)
nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229