Fem fakta om mig

Hej där!

Min tisdag började inte riktigt som jag hade planerat. Egentligen skulle jag ha åkt ut till salongen, men efter ett återbud blev det en ledig dag istället och en möjlighet att beta av lite punkter på to do-listan innan kvällen bjuder på VIP-kväll hos min leverantör och födelsedagsmiddag för min lillebror. Tur i oturen att den där avbokningen kom en dag då jag faktiskt bara hade en kund inbokat.

Rutinen jag hade på att lägga upp Fem fakta-inlägg varannan tisdag har det gått lite sisådär med den senaste tiden, men jag tycket ändå att det är en bra tradition, så nu ska jag faktiskt försöka hålla den lite bättre.

  • Jag var helt övertygad om att Game of Thrones inte var någonting för mig och skulle inte ens få för mig att se ett avsnitt. Efter att min kompis hypat upp den kom vi överens om att jag skulle se tre avsnitt innan jag fick lov att kritisera den, vilket slutade med att jag strecksåg de sex säsonger som då hunnit släppas.
  • Jag börjar inse att jag har ett betydligt större kontrollbehov än jag egentligen vill erkänna. Jag blir jättestressad om planer ändras utan min inblandning eller av att delegera uppgifter till någon som jag inte är helt säker på att de tänker precis som jag.
  • Jag har ett rosa tangentbord som inte alls är särskilt behagligt att skriva på, men det ser fint ut så det står framme ändå.
  • Jag kan inte dölja om jag blir stressad eftersom min kropp tydligt visar det genom att ge mig eksem antingen i armvecken eller runt ögonen.
  • Jag älskar att shoppa på Søstrene Grene. Där finns allt möjligt kul som man egentligen inte behöver. Några favoriter därifrån är mina maneter och min Rubiks kub som finns med på bilden.


Anna

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Kul att lära känna dig lite mer =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så roligt att du tycker det 😊
nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Dessa inlägg kommer jag verkligen aldrig tröttna på, jag verkligen älskar dom! Ser redan fram emot nästa som komma skall! Oj, oj vad jag känner igen mig i det där med kontrollbehov. Det kan verkligen vara en pina vissa gånger alltså <3
nouw.com/sofialissmyr
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så söt du är! Så roligt att höra ❤ Haha, ja man blir tokig på sig själv ibland!
nouw.com/annaskarblom
Jessiekaos
Jessiekaos,
så rolig läsning , känner igen mig i en del faktiskt har också vägrat game of thrones dock har ja fortfarande inte sett ett enda avsnitt haha , och har också kontrollbehov jag hatar situationer där jag inte kan påverka vad som händer 😂❤️
nouw.com/jessiekaos
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, om du ger det en chans så får du vara beredd på att du fastnar. GOT skulle verkligen inte vara min grej 😉
nouw.com/annaskarblom
Hannas krypin,
Fem fakta om dig tycker jag är så roligt att läsa. Kanske skulle börja jag med. Känns dock som att jag redan berättat allt om mig, hehe. Så är det inte såklart men känns så. När jag är stressad eller sovit dåligt får jag också eksem.
hannafialotta.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Kör på tycker jag! Det är rätt roligt att sitta och fundera ut små onödiga fakta om sig själv 😉
nouw.com/annaskarblom
sweetwords
sweetwords,
Så fint med rosa tangentbord och gärna ett i gammelrosa med, det vore läckert. Jag får ej eksem men tror det märks på mig då jag är stressad
nouw.com/sweetwords
Kamilla,
Game of Thrones är inte något för mig. Jag gav det en chans efter att många tjatat på mig att jag verklgien skulle titta. Men efter ett avsnitt - nej det funkar inte för mig.Wao rosa tangetbord är så coolt måst jag säga.
kamillaskamera.com/
Amanda ,
Jag fullkomligt älskar gamae of thronse ☺️
www.amndiz.se
Amandizan
Amandizan,
Jag kollade på hela första säsongen och halva 2säsongen sen tröttnade jag men vet att det är många som pratar om den som tycker serien är bra😊
nouw.com/amandizan
Matildaberlin
Matildaberlin,
Søstrene Grene i mitt hjärta alltså!! Det är ju verkligen en helt otrolig butik =) kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
sofiefriden
sofiefriden,
Søstrene Grene är en väldigt fin butik med mycket trevliga saker, billigt dessutom. Besökte alltid den i Danmark men vi har ju den i Sverige också =)
nouw.com/sofiefriden