Fias Adventskalender

Hej kompisar och god jul!


Hade ni ett bra julfirande igår, trots att den här julen kanske inte riktigt blev som vanligt? Här hemma var det bara jag, mina föräldrar och mina två syskon i år. I vanliga fall firar vi med mormor, moster och kusiner, men som för alla andra så blev även vår jul lite annorlunda. Mormor skulle ha varit hos oss, men hon kände sig inte riktigt kry, så hon höll sig hemma. Som tur är bor vi nära, så vi kunde gå förbi och lämna en jultallrik till henne i alla fall. Moster och kusinerna knackade på och önskade god jul utomhus, så att vi i alla fall fick ses lite kort. Även om det inte var riktigt som vanligt, så blev det en väldigt mysig julafton. Vi valde att ändå hålla traditionerna med fika framför Kalle Anka, julbord till middag, julklappsspelet och julklappsutdelning, så nog fick vi julkänsla trots allt.

Vet ni vad? Jag tänker faktiskt ta resten av det här inlägget till att creda min syster. I födelsedagspresent av henne fick jag en hemmagjord adventskalender. Som hon kämpat med att få ihop 24 presenter och packat in dem och nu är alla luckor öppnade. Ni kan tro att jag är imponerad. För det första så är inte Fia en pysslare. Att hon ens kommit på tanken att hon ska packa in 24 paket var en chock för hela familjen. Men titta på innehållet i alla paket! Allting är så välplanerat och genomtänkt. Där är smink, både från märken som hon vet att jag gillar och nya märken som hon vet att jag inte har provat. Där är godis, både dagens favoriter och nostalgifavoriter från när vi var yngre. Fina papper som hon har tänkt som fotobakgrund, snygga tops ("tänkte att de är finare att ha stående framme på sminkstationen på jobbet än vanliga")... Och som en genomgående tråd på flera presenter . hallon! Varenda present har en tanke bakom. Är det inte rörande hur mycket tid och energi hon har lagt ner i det här?

Som om inte det här vore nog, så häromdagen när jag var iväg på jobbet hade det smugit in en liten nisse på mitt rum och lagt ner ett paket till i kalendern med nummer 25 på. "Vi brukar ju fira jul bara vi fem på juldagen och ha vår interna julkappsutdelning då, så där måste ju vare en lucka 25 också."

Inte vilken lucka 25 som helst heller! Kolla in denna fina paletten från Caia! Jag är sjukt taggad på att testa den. Och såklart en påse godis på hallontemat som hängt med hela vägen.

Helt utan tvekan den bästa adventskalendern jag någonsin haft! Och världens bästa syster såklart!


Anna

Gillar

Kommentarer

Elina,

Men vilket jobb hon lagt ner på julkalendern! Så fint och roligt! Som sagt julen blev annorlunda i år men den kan vara mysigt ändå 😊

detkaosvikallarvardag.com
Marlene,

Så fint gjort av din syster! Jag gjorde något liknande till min man förra året, med proteinbarer och sprit 😊

fdensammamamman.se/
Michelle ,

Men huvudsaken är ju att det gick o lösas på nått sätt ändå att msn kan fira jul allihopa men bara mindre antal personer .

michellefrandell.blogg.se
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Vi frade jul som vanligt bara vi i familjen, har inte så mycket släktingar i livet att fira med, vilken fin present du fick..

nouw.com/stegsamlaren
Marie,

Nej men vad roligt att hon gjort denna kalender, så otroligt gulligt och så gulligt med lucka 25 med, fin palett

sweeetwordsbymirre.com
Amanda,

Wow din syster var verkligen så duktig som fixade ihop 24 paket och det ser verkligen ut som det är bra paket. God Jul 😊

amandizan.wordpress.com
Kamilla,

Vilka fina och bra saker det var i din fina paketkalender. Sådana personliga är så kul att få. God Fortsättning

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,

Wow, vilken kalender! Att den var så personlig är ju fantastisk!

Så fint att nu kunde gå förbi med en jultallrik till mormor! Kram till dig!

nouw.com/popprinsessan
fibrolivet
fibrolivet,

Vi kunde fira jul som vanligt eftersom vi alltid firar i bår lilla kärnfamilj med tillskott av min mor och ena bror.

Den adventskalendern utstrålar så mycket kärlek som det bara går att uppbåda mellan syskonen.... så härligt

nouw.com/fibrolivet
Fnulan,

Men hallåååååå nu ska jag adoptera din syster så att hon blir min. Eller ni adopterar mig istället? Vilken fin kalender <3

www.fnulan.se