Första advent

Hej på er!

Den här veckan började bra, men sedan i onsdags kväll har det varit ganska tufft. Mycket tankar som snurrar hela tiden, dåligt med sömn och extrem orkeslöshet. I nuläget vill jag inte gå in närmare på vad som har hänt. Inte för att det är en hemlighet direkt, men jag vill vara säker på att alla som bör veta har fått veta innan de råkar läsa det här.

I torsdags letade jag upp adventsljusstakarna från lådorna i garaget och fick även in min juluggla från mormor. (Visst är den söt?) Det har tagit mig ett par dagar att få upp dem, men nu står de i alla fall i fönstret och jag fick lånat en förlängningssladd så att båda faktiskt lyser också.

Veckan som kommer blir ganska lugn. Jag har sett till att dra ner lite på uppdrag nu i december och känner mig väldigt nöjd med det faktiskt. December brukar vara en lätt kaotisk månad och var på väg att bli det även i år, men efter en överläggning med mig själv kände jag att mina prioriteringar just nu behövde kastas om lite.

Ikväll blir det middag med familjen och troligtvis filmvisning då mina syskon inte har fått se filmen jag och Fia spelade in i London. Mamma och pappa skrattade gott, så jag hoppas att den kan sprida lite positiv stämning här.


Anna

Gillar

Kommentarer