Från sommar till höst?

Hej där!

Alltså, vad har egentligen hänt med vädret senaste dagarna? Känns som att det gradvis, men väldigt fort, har blivit höst. Idag är går jag nästan och fryser och är rätt tacksam över att hinna med en kopp te mellan kunderna.

Jag har hittat en spegel i min systers gamla rum som funkar perfekt för att ta klassiska spegel-selfie-outfit-bilder, så det har jag faktiskt gjort de senaste dagarna. Där blir det rätt tydligt att vädret har förändrats snabbt.

Idag blir det halvdag på salongen och därefter hem och fixa lite. Ikväll får jag sällskap för att de MFFs returmatch mot Vardar i Champions League-kvalet, så får vi svar på om vi ska planera in en liten resa hela vägen till Köpenhamn nästa vecka.

Innan jag gick på semester efter midsommar hade jag jobbat 19 dagar i sträck. Sa då att "nu har jag lärt mig en läxa. Det gör jag inte om igen". Idag tackade jag ja till att hoppa in på kundservice imorgon för att täcka upp för sjuk personal och såg därmed till att knyta ihop en 17 dagar lång arbetsvecka. Så mycket hade jag lärt mig! Den här perioden har det dock varit en del kortare dagar och mycket tid på salongen så det känns ändå överkomligt.

Bjuder på lite halshuggna bilder på veckans outfits. Vet inte riktigt varför huvudet inte fick vara med på en av bilderna, men det gjorde i alla fall att det inte fick vara med på någon.

Anna

Gillar

Kommentarer