Fredag

Hej där!

Trots att jag har jobbat helger i hela mitt arbetsliv så är det alltid extra skönt när det är fredag. Idag blev det en kort dag på salongen och uthämtning av en leverans med saker som jag behöver till jobbet imorgon. Väl hemma tog jag ett långt bad för att slappna av lite i rygg och axlar. Börjar få jobbigt ont nu så det får snart bli ett besök hos massören. Passar också på att ge fötterna lite kärlek med en fotmask som jag köpte i London medan jag pysslar med lite av varje.

Under eftermiddagen är planen att jag ska hinna med att fotografera och redigera lite bilder och eventuellt schemalägga några inlägg. Har en hel del jobb framför mig de närmsta dagarna så lite förberedelser hade i alla fall varit skönt att få gjort. Nappe är lite sällskapssjuk idag så jag har gjort plats till honom på skrivbordet. Väldig mysigt faktiskt, även om han inte är riktigt lika nöjd med det om med att sitt i mitt knä. Om det är någonting som inte blir gjort enligt planerna idag så är det hans fel.

I helgen väntar jobb både på salongen och på kundservice, men framförallt ser jag fram emot lunch och planering av ett samarbete som ska göras här framöver. Fullt ös med andra ord!

Vad har ni för planer för helgen?

Anna

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Gullig hund! Hoppas du får en bra helg 😊
nouw.com/ineees
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Hoppas att du får det med 😊
nouw.com/annaskarblom
Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
Låter som du har mycket roliga saker att göra framöver 😃 Kul!
nouw.com/sofiethufvesson