Fredag på en måndag

Hej vänner!


Idag har jag verkligen noll måndagskänsla. Två behandlingar är gjorda och jag håller lunch med Chili con Carne och Cola Zero i väntan på att göra ytterligare två behandlingar. Sen håller jag helg i hela tre dagar! Snacka om att ha fredagsfeeling. Mitt schema blir ju gärna lite tvärtom när det är mycket helger och ledighet. Jag kan tycka att det är ganska skönt att köra heldagar någon helg ibland och få lite ledigt i veckan i stället.

Denna veckan har jag bara två dagars jobb kvar, efter idag, om jag inte väljer att göra ändringar efterhand, men ambitionen är att hålla schemat som det är och försöka fylla på de dagarna som jag redan har bokningar ifall jag skulle få in fler förfrågningar.

Några små projekt har jag att ta tag i, men jag tror nog att jag kan beta av dem ganska fort så att jag i alla fall kan få två dagar till att bara ta dagarna som de kommer. Helst av allt isolera mig lite. Min introverta sida behöver lugn och ro efter december när man träffar folk mest hela tiden. Jag älskar julen, att träffa familj och vänner och att det händer mycket på jobbet men det blir inte många andningshål för att vara ifred. Jag börjar känna av nu hur jag drar mig undan när jag kan och knappt vill svara på meddelanden på Messenger, så ett par dagar själv nu kommer lägligt för att ladda om.

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Jag förstår din kännsla när man värkligen känner att man behöver att få vara själv lite när man umgås med så mycket folk kring jul och nyår ❤️😊
nouw.com/amandamalmflod
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så skönt att höra att det inte bara är jag 😊 ❤️
nouw.com/annaskarblom
Fnulan
Fnulan,
Bokföring är det enda jag ser.... VÄgra tänka på det. HATAR det.. men detta är första året jag varit ganska duktig.Vad synd att din lucka inte är när jag är ledig 😟
www.fnulan.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag har fler luckor framöver. Hoppas att vi kan tima lite bättre då 😊
nouw.com/annaskarblom
IP: 82.99.3.229