Glossybox Christmas Delight

Hej på er!

I veckan kom månadens Glossybox. Ni har säkert redan hunnit se den då den varit ute på flera bloggar redan, men eftersom jag vet att schemat är fullspäckat idag har jag sparat detta inlägget för schemaläggning för att inte gå bananas med inlägg när jag varit ledig för att sedan låta det vara helt tyst. Hur som helst blev jag väldigt nöjd med månadens box. Känns som att det var mycket med som jag kommer att få användning för.

The Body Shop Hand cream
Glöm inte bort att ta hand om dina händer i vinter! The Body Shops handkräm är perfekt att ha i väskan när du är på språng i jul. Den lättabsorberande krämen mjukgör och vårdar dina händer med en härlig doft.

Ole Henriksen Truth Serum & Sheer Transforming Perfecting Moisturizer
Härligt hudvårdskit med två bästsäljande produkter. Serumet innehåller antioxidanter och kollagen som motverkar ålderstecken och ger huden spänst och lyster. Den silkeslena ansiktskrämen ger en mjuk, jämn och strålande hy.

Steve Laurant Precision Tip Eyeliner
Skapa en proffsigt perfekt linje med eyelinern från amerikanska Steve Laurant. Den smala filttoppen gör der enkelt att lyckas utan kladd. Formulan är vattenfast och sitter på plats hela dagen. Plus för den fina roséskimrande hylsan.

Bang Beauty Cream Color "Glam"
Den här smarta krämen är en multiprodukt som kan användas för att ge lyster åt såväl ögon som läppar och kinder. den kan även användas som bas för ögonskugga. Applicera med hjälp av fingret eller en borste.

Mitchell and Peach Shower Wash "English Leaf"
Vårdande duschgel från det engelska familjeföretaget Mitchell and Peach. Innehåller en näringsrik blandning av vete, honung och essentiella oljor. Citrus, basilika, koriander, tomatplanta och lavendel ger en blommig doft.

Anna

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
älskar handkrämen från bodyshop!
nouw.com/deniseeelarsson