Glossybox - Bloomning Winter

Hej på er!

Jag har prenumererat på Glossybox från och till i perioder, men det var ett tag sedan nu. Jag har sett lite reklam för den senaste boxen och de la ut en spoiler om en produkt som jag varit nyfiken på länge. När jag i förra veckan fick ett mail om att jag kunde få en av årets tidigare boxar gratis om jag köpte just månadens box med den där produkten som jag ville ha, bestämde jag mig för att slå till. När jag kom till kassan visade det sig att jag till och med hade credits från tidigare prenumerationer att använda, så jag betalade bara 79 kr för mina två boxar.

Om du själv väntar på att få hem månadens box och inte vill se redan nu vad där är i, rekommenderar jag att inte bläddra förbi bilden nedan.Huda Beauty Liquid Matte Lipstick "Venus" - Flytande läppstift med en matt, högpigmenterad och kladdfri formula. På några sekunder har den superlätta, återfuktande formulan förvandlats till en silkesmatt yta. Bakom märket står en världskända makeupartisten Huda Kattan. (Det var den här produkten som fick mig att köpa hela boxen)

The Body Shop Body Butter - Mjukstarta julen och huden med The Body Shops ikoniska Body Butter. Du får en av säsongens nya härliga godisdofter. Blir det fräscha Peppermint Candy Cane, söta Vanilla Marshmallow eller bäriga Berry Bon Bon? (Jag fick den sistnämnda. När mamma doftade på den sa hon direkt att "Oh, det här är Anna")

Maybeauty The Incredible Pore Strip with charcoal - Bli av med orenheter och pormaskar på näsan och njut av ett snabbt, synligt resultat. Applicera remsan på ren, våt hud och vänta i 30-40 minuter tills den är helt torr. Dra av och tvätta bort eventuella rester. (Den här kommer jag nog att ge bort. Är rätt övertygad om att min syster blir mer exalterad över den här typen av produkter än vad jag blir)

Biorepublic Skincare Cucumber Breeze Soothing Sheet Mask - Lugnande ansiktsmask med hudföryngrande serum. Innehåller naturligt gurkextrakt, växtkollagen och vitamin E som lugnar stressad hud. Lägg masken på ren hud, låt verka i 10-15 minuter. Smörj in överskott och skölj ej.

Macadamia Natural Oil Healing Oil - Ge håret nytt liv med en unik kombination av macadamiaolja och arganolja. Den terapeutiska oljan passar alla hårtyper och även färgat hår. Den reder ut ostyrigt hår och motverkar frissighet. Ger nåring och återfuktar utan att tynga ner. (Det här är faktiskt en produkt som jag redan är flitig användare av. Älskar den!)


Anna

Gillar

Kommentarer

PatricciaBergsten
PatricciaBergsten,
Så kul med boxar ❤️
nouw.com/patricciabergsten
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är ju det 😊 <3
nouw.com/annaskarblom
sweetwords
sweetwords,
Oh vilken fin box =D
nouw.com/sweetwords
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Visst var den? 😊
nouw.com/annaskarblom
Mrs.Kjellström,
har oxå funderat på en box därifrån men alla säger att det inte är värt det, vad tycker du?
www.mrskjellstrom.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag tycker att det varierar väldigt. Jag var jättenöjd i början senast, men tyckte att det blev sämre. Får se lite vad jag tycker den här gången, men under förutättningana nu med lägre pris och en extra box så var jag nöjd 😊
nouw.com/annaskarblom
Johan
,
Kul med boxar även om jag kanske inte är målgruppen för just den här 😊 Jag har tidigare premunurerat på en del olika matboxar etc.
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, kanske inte 😉 Jag har tesat några matboxar också. Kul att få hem lite produkter som man kanske inte tänkt på att testa annars 😊
nouw.com/annaskarblom
MartinaOlsson,
Hej på dig! Hoppas att allt är bra 😊
Jag tänkte bara passa på att tipsa dig lite snabbt om att jag just nu har en tävling i min blogg där du kan vinna din alldeles egna personliga almanacka, perfekt inför det stundande nya året ju! Vill du vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan 😊 Kram!
https://martinaolsson.myshowroom.se/126188/tavling-vinn-en-personlig-almanacka-2/
martinaolsson.myshowroom.se