Glossybox - Spoiler Alert

Hej på er!

I höstas avslutade jag min prenumeration på Glossybox. Då kände jag att jag inte hann med att använda alla produkter jag fick hem och behövde dessutom dra in på lite onödiga utgifter. Häromveckan fick jag ett erbjudande via mail och tänkte att det kunde vara läge att ge det en ny chans. Bra timing, för jag tyckte faktiskt att månadens box var riktigt bra!

Månadens innehåll:

Maria Nila Style & Finish: Dry Shampoo - Perfekt till sommaren
Ett sulfat- och parabenfritt torrschampo som fräschar upp, ger volym och tar bort den feta känslan i håret. Den skyddar mot UV-strålning och fria radikaler samt är färgbevarande. Produkten är även 100% vegansk

The Beauty Crop Glow Milk Illuminating Milk
En highlighter som ger ett fuktigt, fräscht och hälsosamt glow - som om du precis varit i en monsunskur! Den har en fin champagnenyans som är lätt att blanda in och innehåller mjukgörande kokosolja.

Bellapierre Banana Setting Powder
Löspuder i en gul ton som korrigerar röda toner och jämnar ut hudtonen. En mångsidig produkt som du kan använda till att fixera foundation och concealer, täcka finnar, som highlighter eller som ögonskuggsbas.

Monu Professional Skincare Soothing After Sun Lotion
Ta hand om din hud efter en dag i solen! Det här är en svalkande och återfuktande lotion med aktiv aloe vera för både ansikte och kropp. Lugnar och vårdar huden, minskar rödhet och skyddar mot miljöföroreningar.

Bioré Self Heating One Minute Mask
Innovativ ansiktsmask med djuprengörande aktivt kol som värms upp vid kontakt med vatten. Den drar smuts och orenheter ur porerna likt en magnet. Massera in i ansiktet med blöta fingrar i en minut och skölj av.


(Alla kommentarer om produkterna är från Glossybox medföljande informationsblad, då jag ännu inte hunnit prova produkterna själv.)

Anna

Gillar

Kommentarer