Glossybox - The Autumn Effect

Hej där!

Mycket spännande paket i brevlådan när jag kom hem idag. De allra roligaste grejorna fick jag inte riktigt till bra foton på, så det får vänta lite till. Något som däremot ville fastna någorlunda på bild var månadens Glossybox. Holy crap on a cracker, vad snygg månadens box är! Ska se till att förvara den bra så att den håller sig fin. Innehållet var väl kanske inte lika övertygande som de senaste månaderna, men boxens design väger upp för det alltså.

Emité Make Up Millesis Active Eye Light
Concealer med ris- och rosolja samt arnicaextrakt som aktiverar cirkulationen runt ögat och tar bort mörka ringar. Den ökar kollagenproduktionen och ger dig en vaken blick - perfekt för höstens alla utmaningar!

Dr. Pawpaw Original Balm
Smart multiprodukt som innehåller pawpaw från papayafrukten som har naturligt läkande egenskaper. Använd den till att mjukgöra torr och irriterad hud, för extra fukt till håret eller som läppbalsam

Hot Makeup Chrome Eyeshadow
I takt med att naturens färger skiftar låter vi också höstpaletten flytta in i sminkväskan. Chrome Eyeshadow skapar en intensivt glänsande effekt. Ett lager ger fin vardagslyster och flera lager en spännande festlook.

Naobay Equilibria Gel to Milk Cleanser
Rengörings gel med oliv- och mandelolja från ekocertifierade tillika glossyfavoriten Naobay. Gelen ändrar textur i kontakt med vatten och blir till en lätt rengöringsmjölk. Massera in produkten på torr hy och skölj av.

L'occitane Shea Light Comforting Face Cream
En ansiktskräm med en lätt konsistens berikad med sheasmör, en kraftfull naturlig ingrediens som ger huden rikligt med fukt och skydd. Applicera på ansikte och hals, krämen absorberas snabbt utan att kladda.


Anna

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Åh så grym❤️
nouw.com/johnssons