Glossybox - The Burgundy Box

God middag!

Idag är en sådan dag som jag absolut inte får någonting gjort. Det är rätt skönt att kunna ha det ibland och lägga alla "måsten" åt sidan.

Igår kom jag hem ganska sent, men blev glatt överraskad av både middag i kylen och en Glossybox. Och givetvis en glad hund! Den här Glossyboxen blir dock den sista på ett tag (möjligtvis kommer det en till. Osäker på hur det blev när jag sa upp prenumerationen). Jag har varit jättenöjd med mina boxar, men nu börjar jag känna att det är mycket liknande produkter som kommer och som jag inte hinner använda. Det blir en paus nu, så får vi se om jag ger det en ny chans längre fram eller kanske provar någon annan form av box, men ett tag framöver blir det paus från alla boxar.

Månadens box kände jag att verkligen förstärkte min känsla av att det är rätt att ta en paus. Innehållet var verkligen toppen, men jag blev inte alls lika uppspelt som jag blivit tidigare, just för att jag redan fått detta så många gånger. Jag är övertygad om att jag kommer att använda det, men just nu behöver jag inte mer. Extra plus den här månaden för färgen på boxen! Verkligen i min smak.

Innehållet i månadens box var som sagt mycket bra. Spana in vad jag fick med den här gången! (Alla beskrivningar av innehållet är Glossybox egna, då jag inte hunnit testa produkterna ännu)

Universal Beauty Secret Flush - Härlig Cream Blush med mycket lyster. Kan användas både som rouge och på läpparna.

The Browgal Eyebrow Gel - Gelen är transparant och vattenfast så du kan bada eller dansa till svetten lackar. Brynen kommer att vara *on fleek* hela natten!

Bee Natural 100% Natural Lip Balm "Pomegranate" - Detta krämiga läppbalsam har en smarrig doft av granatäpple och hjälper till att förebygga och skydda dina läppar mot väder och vind.

Affect Cosmetics Colour Attack Foiled Eyeshadow - En sammetslik, metallisk ögonskugga som innehåller kaolin, en lera från Kina. Leran används vanligtvis i masker anpassad för oljig hy, vilket gör att dessa ögonskuggor är lättapplicerade, håller länge och motverkar rynkor.

Yves Rocher Hydra Végétal ansiktsrengöring och ansiktscrème - Rengöringen jobbar på djupet och tar bort spår av makeup och orenheter. Den lätta gelcrèmen återfuktar i 24 timmar och är anpassad för normal till kombinerad hud.

Vad säger ni? Visst låter det som att det finns lite spännande produkter här?

Anna

Gillar

Kommentarer