Hallå, Mars!

Hej på er!

Mars, April har knopp i håret... Det är svårt att tro att vi redan är inne i mars när man tittar ut och ser långt mycket mer snö än vad vi har haft om man lägger ihop all snö som kommit tidigare under året. Visserligen har jag varit lite avundsjuk på de vackra bilderna som jag sett på många av mina bloggkamraters bloggar, men nja nu tycker jag att det är för sent. (Som att jag skulle ha någonting alls att säga till om där liksom...) Får se om jag kan komma ut med kameran i helgen och se till att jag faktiskt får ut någonting av det oväntade besöket.

Hur som helst, ny månad innebär att det är dags att sätta upp lite nya mål att jobba emot. I mars ser min plan ut som följer:

  • Fokusera på företaget - Januari och februari är inga bra månader på salongen. Det blir alltid ett litet tapp när ekonomin stramar på många håll och vädret inte direkt inspirerar. För min del har det dessutom varit mycket jobb på kundservice, vilket gjort att det bara flutit på i vanlig takt. I mars är det dags att börja jobba mer med företaget igen och se till att lyfta ett litet snäpp till.
  • Planera in ett event - Det här häger väl egentligen ihop med ovanstående punkt, men jag ser verkligen fram emot att dra igång något roligt event tillsammans med mina kollegor. Även om eventet inte blir den här månaden så vill jag i alla fall få någonting inplanerat att börja jobba med.
  • Publicera en sminkning i veckan - Det är ju ändå så att sminkningar är bland det roligaste jag vet och det brukar vara populära inlägg här. Det tar sin lilla tid att göra en sminkning och ta bilder att lägga upp, men en sminkning i veckan känns som en bra start för att få igång lite fler sådana inlägg.
  • Läs en bok - Innan jul kom jag igång och läste lite böcker. Det var så himla bra avkoppling och jag tror verkligen att det är nyttigt att släppa dator, mobil och tv en stund ibland. I alla fall en bok vill jag komma till skott och läsa.
  • Träna ett pass i veckan - Okej, ett pass är väldigt lite men man måste börja någonstans. Jag har väldigt lätt för att gå alldeles för intensivt in i något för att sedan tappa det lika fort igen. Nu provar jag tvärtom och trappar upp. Tror att det är bra att börja försiktigt också medan kroppen ställer in sig på den nya doseringen av medicinen.
  • Hitta tillbaka till strukturen i vardagen - I januari kände jag verkligen att jag hade fått en bra struktur på vardagen och att det gjorde att jag både kände mig piggare och fick mer gjort. Av någon anledning tappade jag det helt och det känns av både på ork och effektivitet. Det är dags att göra någonting åt det igen.

Brukar du sätta upp mål inför en ny månad? Har du någonting speciellt du vill göra den här månaden?

Anna

Gillar

Kommentarer

ErcaPerka
ErcaPerka,
vilka bra mål. är alltid bra att ha. håller med dig om snön. kan ju få bli vår nu. fast vi har haft snö sen november annars brukar de regna bort
nouw.com/ercaperka
clarabergertorres
clarabergertorres,
åh vilka roliga o bra mål! jag. brukar göra mål o försöker mitt bästa iallafall..!✌🏼✨
nouw.com/clarabergertorres
charlottelinden
charlottelinden,

Åh, så roligt att läsa dina mål! Måste också sätta mig och formulera några 😃

nouw.com/charlottelinden
Harriet,

Så bra mål du har!

www.harrietgripenberg.com/
Pia Widlund,

Bra mål för ny månad! Lycka till!

www.piaw.se
evelinarou
evelinarou,

Riktigt bra mål, heja dig! 😃

nouw.com/evelinarou
KellyEricsson
KellyEricsson,
clarabergertorres
clarabergertorres,
låter som väldigt bra mål inför mars!!!😌✨
nouw.com/clarabergertorres
Ann Helen Nygård,

Så bra mål!

adalsjenta.blogg.no
matbykiiso
matbykiiso,
härlig och fin blogg! man blir glad! 💕🌸
nouw.com/matbykiiso