Han blev min till slut!

Hej på er!

Innan vi åkte till London såg jag bilder på Primarks Instagram på den finaste koppen jag någonsin sett. Jag letade och letade och letade i alla Primark-butiker vi var, varenda gång vi gick in där men den fanns inte att hitta någonstans. Sista shoppingturen, sista dagen, hade de fått in den tillhörande tekannan men kommen fanns fortfarande inte att hitta. Nåväl, då var det väl inte meningen då men jag måste erkänna att jag var ganska besviken.

Efter att jag betalat min sista runda ställde jag mig lite vid sidan och väntade på Fia medan hon betalade. Precis sidan om mig stod två tjejer ur personalen och pratade. Den ena höll en låda i handen och jag började genast fundera på om det inte kunde vara min kopp. Jag försökte diskret titta lite närmare och konstaterade att visst var det så... Jag blev nästan lite skakig när jag frågade...

"Excuse me, where can I find one of those?"
"Oh, this is the last one..."

Jag hann precis tänka att "Så nära, men ändå inte..."

"so if you want it..."
"OMG! I really really really want it!"
"How much do you want it?"
"Like I really really REALLY want it!"

Alltså, pulsen i det här läget var orimligt hög och jag blev helt skakig. Helt sjuk reaktion över en kopp, ärligt talat. Jag förstår knappt själv vad som hände där.

"Well then... Merry Christmas!"

Jag blev nästan rörd, tjejerna på Primark skrattade åt mig och lilla Chip följde med i handbagaget hem för att med alla medel minska riskerna att han råkade ut för någonting på vägen.

Är det inte den finaste koppen i världshistorien?!

Anna

Gillar

Kommentarer