Han dog framför mina ögon

Hej på er!

Idag fick jag en väldigt dramatisk start på dagen. Jag satt i lugn och ro och åt frukost när jag plötsligt hörde en jäkla smäll bakom mig. Jag tittade ut och såg en fågel som låg på marken och flaxade till ett par gånger innan han blev alldeles stilla. Vi hämtade en varm handduk i tron om att han hade svimmat, men när mamma kom ut för att hjälpa honom upptäckte hon ganska snabbt att nacken var knäckt och att han var utom räddning. Stackars lilla fågel!

När jag återhämtat mig från morgonens chock var det dags för en tur in till mina vänner på Salong Felicious i Lund och provsminkning på ytterligare en av sommarens vackra brudar. Den här gången fick jag inga inspirationsbilder att gå på utan mer lite beskrivning på ungefär vad hon såg framför sig. Det där kan vara lite svårt ibland, men vi förstod varandra direkt och redan första sminkningen fick betyget spot on. Det känns väldigt tryggt att det gick så smidigt, då det här kommer att bli vårt största jobb hittills med brud och fyra tärnor som ska ha både smink och håruppsättningar.

Resten av dagen har spenderats framför fotbolls-VM, vilket är väldigt bra för att distrahera mitt huvud lite. Den här utbildningen som jag ska gå i höst innebär en ganska stor satsning för företaget och i samband med detta finns det ett par grejor till som jag tänker att jag ska jobba med bakom kulisserna fram tills dess att jag tagit min examen, så att det blir en riktig nysatsning i samband med årsskiftet när allt är klart. Det där med att vilja göra allt nu nu nu, men samtidigt vara lite mer organiserad och strategisk för att nå de resultaten jag vill blir en spännande utmaning.

Hur har ni haft det idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

sofialjohansson
sofialjohansson,
Oh vilken sorglig historia om fågeln! Hoppas du kunnat njuta av dagen ändå☺️
nouw.com/sofialjohansson
IsabelleB
IsabelleB,
Usch stackars fågel☹️
nouw.com/isabelleb
Evelina,
Usch vad obehagligt 😟
www.evelinarou.com
MissJohansson
MissJohansson,
men stackarna, vilken morgon... stackarn ❤️
nouw.com/missjohansson
Åh stackars fågel 😟
evahle.se
charlottelinden
charlottelinden,
Nej, men stackars liten! Jag får alltid så fruktansvärt ont i hjärtat när det gäller skador eller död hos djur.. 😟 <3
nouw.com/charlottelinden
Trisiaa
Trisiaa,
åh nej vad hemskt!
nouw.com/trisiaa
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag är nog en av de få som INTE kollar vm 😋
nouw.com/jenniferssynpalivet
KellyEricsson
KellyEricsson,
Vad tråkigt, stackars fågel!😢
nouw.com/kellyericsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Usch vad hemskt 😟
nouw.com/sofialissmyr