Happy Halloween

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en härlig dag. Som jag nämnde i måndags så brukar vi fira Halloween på salongen och hade tänkt göra så även i år. När jag pratade med min kollega igår visade det sig dock att det bara var hon och jag som hade de planerna, så vi drog ner på det lite. Det blev ingen stor utklädnad, men jag fick i alla fall användning för mitt nyinköpta diadem. Exponeringsterapi deluxe att springa runt med den där stora spindeln på huvudet hela dagen. Imse var dock en väldigt vänlig filur som frambringade många leenden under dagen. Naglarna hade jag förberett i förväg, så de levde också upp till dagens tema.

Det har stått mycket jobb på schemat idag. Jag har övat nagelbyggning och förlängt massor med fransar. Det var första modellpasset jag gjorde helt på egen hand (om man bortser från mamma) utan att ha någon att fråga om råd längs med vägen. Jag hade gjort en missbedömning av hur mycket tid jag satt av, så jag kände mig väldigt stressad. Jag har även börjat ta tiden på de olika momenten för att få en uppfattning om var jag behöver spara in tid på slutprovet och den kombon var väl lite sådär. Jag fick med mig en hel del att tänka på till nästa gång och för de kommande modellerna kommer jag att sätta av mer tid så att jag kan fokusera på att göra alla moment rätt innan jag jobbar för mycket med tiden. Det gäller att påminna mig själv om att jag faktiskt är elev och jobbar för att lära. Jag kan inte förvänta mig perfekta resultat varenda gång.

Imorgon väntar ytterligare ett pass med övning av naglar, då jag ska göra ett sett faded french för första gången. Det ska bli väldigt spännande! Utöver det har jag bara bokat in en kort behandling under eftermiddagen, medan kvällen bjuder på fotboll.

På kvällens agenda återstår en liten runda med Nappe innan det är dags att avrunda dagen. Ryggen ser verkligen fram emot att få ligga ner i några timmar.

Hur har er dag varit?


Anna

Gillar

Kommentarer

sofialjohansson
sofialjohansson,
Åh så härligt det låter! Min dag var också jättebra, jag varvar jobb med plugg just nu så det är full rulle☺️
nouw.com/sofialjohansson
Emma Engström,
Naglarna är ju hur fina som helst alltså! Låter ju toppen 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Gud vilka snygga naglar, grymt gjort! Vad spännande att du skulle göra Faded french för första gången, hoppas det gick bra 😊
nouw.com/sofialissmyr
charlottelinden
charlottelinden,
Vad roligt det måste vara att lära sig att göra naglar 😊 Det hade jag gärna också gjort någon dag!
nouw.com/charlottelinden
MissJohansson
MissJohansson,
Så härliga bilder, naglarna! Så fina, fina du! <3
Ha en forstatt fin helg nu!
nouw.com/missjohansson
Superfina naglar 😊 Så kul med halloween!
evahle.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är sådär jag måste lära mig att tänka inför skolarbeten. Jag är där för att lära mig, jag kan inte det där innan och därför kan jag inte förvänta mig toppbetyg direkt. Jag satsar dock inte på toppbetyg utan ett godkänt räcker.
nouw.com/frökenrödlök