Helgen som gått

Hej på er!

Helgen vi nu lämnat bakom oss har varit intensiv och med mycket blandade känslor. Jag hade sett till att vara ledig fredag-söndag för att kunna följa med Martin på begravning i fredags. Det blev en väldigt fin begravning, med efterföljande mottagning, för hans farfar som gick bort för ett par veckor sedan. Efteråt åkte alla åt varsitt håll för att byta om och träffas igen för en gemensam middag med närmsta familjen och fastrar med respektive familjer. En middag som under omständigheterna blev väldigt positiv och bjöd på mycket skratt. Natten spenderade vi hos Martins syster för att avsluta vistelsen med en god frukost på morgonen.

Lördag eftermiddag bjöd på den, troligtvis, sämsta fotbollsmatch vi någonsin sett. Hur ett lag som går för SM-guld kan gå ner sig så fullständigt som Malmö gjorde mot Östersund i lördags är för mig fullständigt obegripligt. Det spelar ingen roll att viktiga kuggar saknas, hela laget ska kunna gå på ren vilja i en sådan här match. Den planerade segerölen efter matchen byttes ut mot tröstmiddag och gravöl. Nåväl, vi hade gott sällskap i alla fall och chansen till guldet är fortfarande helt och hållet i egna händer.

Eftersom vi hade lämnat Nappe hos mina föräldrar och syster hela helgen passade vi på att köra en sväng till Ullared igår. Martin fick ta nya bilen på en långtur och jag fick shoppa. Win-win! Fyllde på med lite tallrikar och assietter (upptäckte till min födelsedag att vi inte hade tillräckligt om båda familjerna kommer på besök), allmän påfyllning av förråden hemma och ett och annat bra fynd. Vi var rätt överens om att det var en bra runda. Jag kör inget inlägg med allt vi köpte, utan en del saker kommer att dyka upp efterhand här.

Ytterligare en stor grej stod på gårdagens agenda, men den kommer i ett separat inlägg lite senare under dagen, så håll utkik! 

​Hur har er helg varit?  


Anna

Gillar

Kommentarer