Hey, June!

Hej på er!

Japp, jag har gått runt och sjungit Hey, June i huvudet hela dagen och tänkt på den där grymma ungen som sjunger Hey Jude på Youtube som gjorde stor succé för ett par år sedan.

Idag har jag varit en sväng på salongen. Hade en kund som skulle få Shellacade naglar och en att fylla på fransar på. I övrigt hade jag faktiskt satt av lite tid för mig själv. Det vankas bröllop imorgon så det var hög tid att fixa mina egna naglar också och att färga brynen. Ska erkänna att jag tyckte att brynen blev lite väl mörka, men när resten av sminket kommer på imorgon tror jag att det blir bra i alla fall. (Läs; jag hoppas innerligt det)

Känns så sjukt att klaga på värmen när vi äntligen får fint väder i Sverige, men det här tar kol på mig. Jag försöker att hålla mig inne eller i skuggan eftersom jag är så känslig, men det hjälper knappt. Igår gick jag till och från vårdcentralen samt till bussen och idag hem från bussen. Vi snackar alltså sträckor på 1-2 km ungefär. Det kliar över bröstkorgen så att jag blir tokig! Har ni tips på hur man kan motverka soleksem så ge mig alla lösningar ni har! Betakaroten äter jag sedan en månad tillbaka.

Den första dagen på månaden brukar jag alltid lista vad jag har för mål inför den nya månaden. Jag har bestämt mig för att inte göra det idag. Jag satt i veckan och funderade lite över vad jag skulle ha för mål den här månaden, men av allt jag kunde komma på så var det ingenting som kändes så inspirerande faktiskt. Denna månaden blir det alltså fokus på att njuta av tillvaron och ta det lite som det kommer. Jag kommer ju trots allt att ha lite semester under månaden också, så det känns rätt skönt att ta det chill.

Anna

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
låter som en perfekt inställning tycker jag! 😊
nouw.com/livetsomemelie
charlottelinden
charlottelinden,
Kan tänka mig att värmen är jobbig för er som är känslig mot den. Min mamma är exakt likadan medan jag är raka motsatsen. Medan jag ligger i solen och njuter för fullt sitter hon med panik i skuggan. Haha..
nouw.com/charlottelinden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229