Hipp hipp hurra!

Godmorgon!

Alltså, wow! Vilken kväll jag hade igår! Jag var alldeles uppe i varv när jag kom hem efter en helt fantastisk upplevelse. Ett inlägg om det kommer imorgon, eller möjligtvis senare idag om jag inte klarar av att hålla mig en hel dag till. Cliffhanger! Just nu tänker jag nämligen vara en sådan där jobbig hundägare som kallar mig själv för mamma och talar om att min lilla bebis fyller minsann tre år idag. Som alla mammor tycker jag såklart att min lilla älskling är det absolut sötaste i hela världen och kommer därför att bombadera det här inlägget med bilder. Det gäller ju att ta tillfället i akt, liksom! Stort grattis på födelsedagen, Nappe!

(Visste ni förresten att Nappe är döpt efter min morfars far? Han hette Harry Vladimir Napoleon, och Nappe är således en förkortning på Napoleon.)

Nu börjar det bli dags för mig att göra mig redo för att åka till salongen en stund. Det är inte så många behandlingar på dagens schema, men en leverans ska hämtas hos ombudet och jag håller tummarna stenhårt för att en annan levereras direkt till salongen idag. Om ni har en tumme över får ni gärna hjälpa mig på traven. (Om ni gör det så lovar jag att visa upp vad det är jag väntat på så fort jag har packat upp det!)

Tillbaka till det som vi alla har väntat på, fotobomben på Nappe. Bara titta så söt han är! Det är ju helt omöjligt att hjärtat inte svämmar över av kärlek för denna lilla bomullstuss!


Anna

Gillar

Kommentarer

Christer
Christer ,
Söt vovve, vi har en här hemma som är min lilla babbe med. Han har fått bli vår bebbe sen barnen blivit så stora. Visst är det konstigt att man gör så?
www.christerholm.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, ja lite märkligt är det allt men med all den kärleken de ger är det svårt att låta bli 💕
nouw.com/annaskarblom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jag DÖR vilken liten sötnos, hihi! Kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack, darling! Stor kram 💕
nouw.com/annaskarblom
IP: 82.99.3.229