Hipp hipp hurra!

Hej på er!

Jag fattar inte riktigt var den här dagen har tagit vägen. Det var med nöd och näppe jag lyckades ta mig upp i morse. Kroppen skrek till mig att stanna kvar i sängen. Det var knappt att jag öppnat ögonen ens en gång när jag klev upp ur sängen. Jag åkte ut till salongen och fick möjlighet att prova på en tandblekning hos min nya kollega. Jag var lite rädd för att det skulle bli för mycket, men resultatet blev så fint. Det ser naturligt, rent och fräscht ut, precis som jag vill ha det!

Kvällen skulle jag ha spenderat i Malmö med två vänner, men en var sjuk, en annan hade lite för mycket att hinna med och jag har strikta restriktioner om att inte dricka kaffe, te, läsk, vin eller drinkar samt inte äta mat med för mycket färg nu de första 48 timmarna efter min behandling. Vi får ta vår lilla träff nästa vecka istället alltså. Den senaste timmen har jag därför ägnat åt att se det senaste avsnittet av Uppdrag Granskning om Nagelfixarna. Det var verkligen skrämmande att se, men otroligt bra att det lyfts upp hur människor blir lurade att jobba under sådana hemska förhållanden här i Sverige. Jag hoppas innerligt att det blir en ögonöppnare som kan hjälpa branschen att bli mer seriös.

Hur som helst. Det här inlägget var egentligen tänkt att handla om någonting helt annat. Idag är nämligen inte vilken dag som helst, utan det är min fina lillebrors födelsedag. Väldens bästa Lord Max Atlas Skärblom fyller hela 11 år idag. Jag minns det som igår när vi hämtade hem honom från uppfödaren och han kräkte ner mitt knä. Vi har varit bästisar sedan dess.


Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan,
Här blev också en kväll med två vänner iställd denna veckan! Ibland är det tyvärr det bästa, även om man gärna vill träffa sina vänner. Men ibland funkar det bara inte att få ihop och det är bättre att skjuta på det än att känna sig stressad och begränsad.

Hoppas din fyrbenta vän har blivit ordentligt firad med godsaker och extra mycket kel idag!
www.popprinsessan.se
Hannas krypin,
Men då har ni ju det roliga kvar när ni skjuter upp dejten. Den som spar han har, eller något. 😃 Grattis till vovsingen! Elva år tillsammans är länge.
hannafialotta.blogg.se
sweetwords
sweetwords,
Ja precis, man får ha lite krav på sig efter en tandblekning, vart du nöjd? Samt grattis till fina vovvarna
nouw.com/sweetwords
Annica,
Haha när du skrev lillebror så tänkte jag automatiskt i mänsklig form.. 😉 Men grattis till han!
mamaannica.com
Fnulan,
Haha just farao så är det ja! Jag som ska göra det snart fasar för delen utan kaffe. Man kan ju tro att det var du som fyllde år efter den aktiva dagen med härligheter. GRATTIS till lorden. Kram bästa
www.fnulan.se
lillaax
lillaax,
Söta Max! Grattis en dag för sent! Vill se bild på tänderna ju <3
nouw.com/lillaax
Madde,
Hundar är så mysiga. Saknar en jag själv. Trist att träffen blev inställd, men så blir det ibland 😊
www.missmadelena.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Söt hund 😊 grattis i efterskott . Tråkigt att träffen blev inställd .
nouw.com/2barnsmammaochfru