Ibland är världen liten

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en härlig dag. Det har jag minst sagt haft. Riktigt bra dag på salongen där allting bara flöt på. Roliga kunder och behandlingarna gick så smidigt och smärtfritt att det inte alls blev den stressen som jag hade sett framför mig.

Jag ska ärligt säga att jag var lite nervös inför brudsminkningen idag. Inte för bruden egentligen, men även tärnan hade efterfrågat provsminkning, vilket inte är så vanligt så jag kände lite att det var ett test för att se om jag verkligen var tillräckligt bra. Haha! Det hade jag i och för sig rätt i, men det visade sig att den där tärnan som jag gick och var nervös inför var en tjej som jag gick i parallellklass med på högstadiet. Vi hade en del gemensamma vänner, så vi hängde en del på rasterna. Isen bröts direkt och nervositeten släppte fort. Vi provade oss fram och det kändes som att jag nailade sminkningen till slut också och fick behålla uppdraget. Brudens sminkning satt direkt och håruppsättningen som Felicia, frisören som bokat in mig, gjorde var bara WOW! Kändes som att både hon och jag var i ett bra flow idag och tjejerna var verkligen så härliga. Det här bröllopet ska bli riktigt roligt!

Här hemma sen har det blivit en lugn kväll. Jag har tvättat av sminkborstarna så att de är rena till imorgon och varit ute en sväng med Nappe, men i övrigt blev det bara lite kärt omhändertagande av mig själv. Duschat, målat naglarna, ätit en god bulle som Felicias sambo lämnade till mig, svarat på lite kommentarer i lugn och ro... Och så gav jag ansiktet en liten brun utan sol behandling med en favoritprodukt från Swiss Clinic. Tänkte att jag skulle förbereda för ett inlägg i samband med att de firar födelsedag snart. Tror ni att jag kom ihåg att ta en före-bild? Nej, knappast va.... Meeen, det är sådant som händer. Jag får improvisera när det är dags.

Tidig morgon och intensiv dag väntar imorgon, så nu ska det bli rätt skönt att få krypa ner i sängen några timmar.

Natti!

På tal om improvisation får ni en improviserad gammal bild. Teet är sanning, men jag har ingen tjocktröja idag och naglarna är inte riktigt så diskreta. Ska försöka fixa bild på hur de ser ut nu i dagsljus imorgon.

Anna

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Skönt att det gick bra. haha! Kramar till dig! 😃
nouw.com/missjohansson
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så skönt att det gick bra , förstår att det kändes nervöst först! 😊
nouw.com/livetsomemelie
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad skönt att isen bröts och allt flöt på bra =)
nouw.com/frökenrödlök
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det var verklingen en liten sten som släppte!
nouw.com/annaskarblom
evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Så skönt att allt gick bra!! 😊
nouw.com/evelinnkarlsson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen. Jag var nervös helt i onödan 😉
nouw.com/annaskarblom
Michaela,
Härligt att allt släppte och det gick bra☺
nordengrim.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men verkligen så skönt!
nouw.com/annaskarblom
Idasvardag
Idasvardag,
Hatar också då man ska prova saker och så glömmer man dendär jäkla förebilden haha 😉
nouw.com/idasvardag
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, men eller hur? Så frustrerande!
nouw.com/annaskarblom
Zahraajami
Zahraajami,
Vad härligt att dagen flytit på!
nouw.com/zahraajami
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, så himla skönt!
nouw.com/annaskarblom
Bloggarlisa,
Kul att det blev så bra! 👌 Måste passa på att fråga för du verkar ha så bra koll på bra produkter... brun utan sol som doftar gott, finns det? Tycker alltid att det luktar lite just brun utan sol... (konstigt forulerad fråga kanske😄)
Bloggarlisa.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, vad kul att jag ger det intrycket 😉 Just brun utan sol har jag inte alls använt tidigare. För ett par veckor sedan fick jag möjlighet att prova self tanning pads från Swiss Clinic och dem gillar jag verkligen skarp. Doftar väldigt gott tycker jag och är enkla att använda. Dock mest till ansiktet då det är som bomullspads. Om jag inte missminner mig är Clara (i gruppen) en hejare på det där med brun utan sol, så släng iväg en fråga till henne 😊
nouw.com/annaskarblom
Skönt att det gick bra 😊 <3
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
ja, det var verkligen en sten som släppte!
nouw.com/annaskarblom
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad bra att det gårr bra! Kram
nouw.com/emmaengstrom