Inspiration - Matplats

Hej på er!

Idag kör jag vidare lite på spåret av inredningsinspiration. Jag har aldrig varit något större fan av förändring, utan finner lite trygghet i att det är som det har varit. Det gäller dock inte vårt vardagsrum. Där älskar jag att göra små förändringar för att anpassa lite efter säsong. Basen i rummet är svart, vitt och grått vilket gör det väldigt enkelt att byta ut lite detaljer för att skapa ett helt nytt rum. Nu till hösten har vi valt att förstärka det svarta och plocka in lite detaljer i koppar. Idag blir det bara bilder från matplatsen där vi nyligen fixat till lite.

Tapeten som syns i bakgrunden är en fondvägg som fanns här redan när vi flyttade in och både jag och Martin gillade den skarpt, så den fick stanna. Resten av väggarna är vita.

Bordet är köpt på Leander Persson i Lund och stolarna är från Jysk. Bordet köpte vi i samband med att vi flyttade in för att ha ett bord som går att förlänga när vi är många och är väl egentligen det enda vi la lite extra pengar på i vardagsrummet. Stolarna hade Martin i sin gamla lägenhet och passade så bra att de fick följa med.

Ljusstakarna och löparen är faktiskt från Ö&B och vasen köpte vi på Ullared i helgen. Svarta ljus köper vi på Søstrene Grene. Det behöver alltså inte bli så dyrt att byta ut smågrejor för att skapa en helt ny känsla. Jag tror nog att det vi har nu är det vi själva är mest nöjda med och dessutom har fått mest beröm för från dem som varit på besök. Älskar röda rosor till svart och koppar.

Vad tycks? Hade varit jättekul att höra era kommentarer!


Anna

Gillar

Kommentarer