Inspiration - Vardagsrum

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er!

Jag börjar så smått att vänja mig vid tanken på att skapa mig ett eget hem och börjar fundera lite på hur jag skulle vilja ha det när jag får lov att bestämma helt själv. När jag och Martin flyttade ihop flyttade jag direkt hemifrån och han flyttade ifrån sin tidigare lägenhet. Det innebar såklart att han hade mycket möbler sedan innan och även om lägenheten var ny och jag fick sätta mycket prägel på vårt hem, så fanns det ändå en bas med möbler att utgå ifrån. Absolut ingenting illa menat med det, för jag har stormtrivts i vår lägenhet, men visst är det lite spännande att få fundera helt från grunden.

Jag har fortfarande ingen aning om var och när jag ska ta vägen någonstans, så mycket kommer nog att ändras längs vägen, men det är rätt kul att leka lite och bygga ihop kollage på vad jag skulle kunna tänka mig. Idag bjuder jag på lite inspiration till vardagsrum. Kuddar liknande dem på bilden har jag faktiskt fyndat redan, så det är rätt troligt att jag i alla fall till en början kör rosa och grönt som accentfärger.

Om ni själva har gjort inlägg med inredningsinspiration får ni jättegärna länka till dem i kommentarerna nedan så att jag kan få lite mer input.


Observera att detta inlägg innehåller annonslänkar.

Anna

Gillar

Kommentarer