Inspiration - vårnaglar

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej kompisar!

Idag väntar en heldag på salongen för min del. 10-19:30 står det på schemat, med lite blandade behandlingar. En härlig blandning av fransar, naglar och bryn ska betas av.

Det är verkligen roligt att se hur mycket folk påverkas av väder och årstider när det kommer till färger. Jag blev ju klar med min nagelutbildning strax innan jul och jag fick lacka så mycket röda naglar att jag inte ens ville ha rött själv när jag skulle fixa mina julnaglar. I början på året följde en period där jag fick jobba mycket med nude-toner och stundtals bara göra helt naturella naglar. Nu är våren här och det märks tydligt i mina kunders val av färger. De glada färgerna kommer fram mer och kombineras gärna med glitter. Detta gör också att jag blir mycket mer inblandad som smakråd, vilket jag tycker är fantastiskt kul!

Det var ganska längesedan jag la upp bilder på mitt jobb här, så idag tänkte jag passa på att dela med mig av lite inspirationsbilder på naglar som jag har fått göra på jobbet. För egen del blir det här inlägget också en påminnelse om att jag behöver bli bättre på att komma ihåg att fotografera mitt arbete, eftersom jag insåg att jag saknar en hel del när jag började leta bilder.

Hittar du någon favorit bland bilderna nedan?


Anna

Gillar