Inspirationen attackerar

Godmorgon!

Hoppas att ni sovit gott. Här kan jag säga att det inte blivit många timmars sömn inatt. Den senaste veckan har jag blivit fullkomligt attackerad av inspiration. För första gången på, jag vet inte hur länge, har jag nu ett flertal inlägg helt klara som bara väntar på att publiceras, massor av färdiga idéer som jag ska hitta tid att sätta på pränt och oräkneliga spår som ska struktureras upp och växa fram. Inatt låg jag och funderade på sminkningar som jag vill göra tills dess att klockan var 02:00. Jag skulle behöva en veckas semester för att ta tillvara på all inspiration som kommer.

Dagen idag blir fullspäckad. Om knappt en timme är det dags att åka ut till salongen för att ta hand om dagens första kund. Egentligen hade jag tänkt träna därefter, men med tanke på förkylningen som jag åkte på i veckan tar jag det lugnt idag också, så får det bli nya tag från och med imorgon. Efter jobbet får jag någon timme hemma för att äta lunch och ladda om innan min kompis kommer hit för en provsminkning inför hennes bröllop. Kvällen bjuder på traditionsenlig söndagsmiddag. Min syster kommer hit, eventuellt min bror och om jag har tur, även en kompis till mig.

Här kommer det inte att eka tomt i alla fall. Sista delen i min inläggsserie, som publicerats under veckan, kommer ut kl 17:00 och lite senare ikväll gör storfavoriten Veckan som gått comeback!

Vad ska ni göra idag? 

Anna

Gillar

Kommentarer

Bloggarlisa
Bloggarlisa,
Härligt att känna så! Mycket trevlig läsning att se fram emot då! 😃
Bloggarlisa.blogg.se
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så skönt att du känner så! 😀
nouw.com/livetsomemelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229