Inspo: Inredning

Detta inlägg innehåller adlinks från Advriral

Hej där!

Efter ett par intensiva dagar har jag äntligen en lugn eftermiddag och kväll att se fram emot. Gårdagens Alla hjärtans dag-firande var supermysigt. Min kompis hade ordnat med allt som hör Alla hjärtans dag till. Det blev god middag, bubbel, levande ljus, hjärtkonfetti, rosor och mycket trevligt sällskap. Det blev till och med övernattning!

Idag fick jag sovmorgon, stannade till på centralen och köpte med frukost till salongen, fick massage och såg till att kollegan fick lite fina fransar igen. Precis lagom intensiv dag. Kvällen kommer att spenderas åt att planera lite inlägg, middag, bad och en film. Åtminstone är det planen just nu.

Tänkte även passa på att bjuda på lite inredningsinspo från Jotex. Rosa och romantiskt så här i efterdyningarna av gårdagen. Marmorborden kanske har haft lite av sin storhetstid, men jag tycker fortfarande att det är så himla snyggt. Tveksamt om det är möjligt att jag inte kommer att ha ett sådant sen. Rosa är också en favorit, så det blir nog en del åt det hållet också.Soffbord / Ros / Spegel / Sängkläder / Puff / Poster

Anna

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,

Så snyggt! Vilken söt rosa puff 😊

nouw.com/evelinarou
charlottelinden
charlottelinden,
Älskar verkligen bordet 😊
nouw.com/charlottelinden
clarabergertorres
clarabergertorres,
marmorbordet var så fint!!✨
nouw.com/clarabergertorres
Livetsomemelie
Livetsomemelie,

Verkligen jättefina saker 😊

evahle.se
KellyEricsson
KellyEricsson,
Jennie,

Alltså såå snyggt! 😍

beautyela.se