Ja, må hon leva...

Hej på er!

Jag hade precis skrivit ett långt inlägg om vilken fantastisk helg jag haft, så råkade jag såklart komma åt fel knapp och allt var som bortblåst. Man blir ju ledsen för mindre alltså...

Nåväl, gårdagen var den bästa på länge. Jag fick ett spontant infall i veckan och tänkte att jag visst det skulle fira min födelsedag i år. Ett par sms och några meddelanden på Facebook senare så visade det sig att det, trots min korta varsel, blev ett riktigt bra gäng som kom. Inte många som hade träffats tidigare, men eftersom jag bara har fina vänner flöt det på hur bra som helst ändå. Det bjöds på buffé och världens godaste kladdkaka enligt ett recept från Elle Mat & Vin. Dessvärre hade jag så fullt upp med alla förberedelser att jag helt glömde bort att fotografera.

Idag, som egentligen är den stora dagen, har vi firat i lugn och ro hemma med familjen och mormor och morfar. Efter en intensiv vecka var det rätt skönt att få avsluta avslappnat med god mat, tårta och mysigt sällskap.

Den här helgen har verkligen bidragit till att inse hur lyckligt lottad jag är som har så fantastiska människor runtomkring mig.

Det känns kanske lite materiellt att avsluta det här inlägget med bilder på presenter, men jag har fått så mycket fint och fotovänligt att jag bara liksom inte kan låta bli. Allt syns inte på bilderna, en del presenter ytterligare kommer att dyka upp här så småningom, vissa grejor på bilderna kanske dyker upp igen. Jag måste ha varit snäll i år!

Anna

Gillar

Kommentarer