Jag måste få skryta lite

Godmorgon!

Vet ni? Idag tänker jag skryta. Massor. För det första, @FrökenRödlök och @SofiaLissmyr har ett samarbete där de varje vecka hyllar vars två bloggare som de tycker om. Alltså, förstår ni vilken bra start det var på dagen att vakna upp och se detta hos Marica (Fröken Rödlök)?

I inlägget hade Marica även skrivit om @Viktorhognas som är en bloggare som jag själv också imponeras mycket av. Ni kan läsa hela inlägget här.

Som om inte det vore nog med skryt där, för bara en liten stund senare kom det en notis om att just Viktor utmanat mig i en lista, skapad av @erikae, som går ut på att svara på positiva frågor om sig själv. Så, ja, idag får ni helt enkelt leva med att höra både från mig och andra om hur grym jag är. Haha! Jag kommer efter att ha svarat på frågorna tagga fem andra bloggare som jag utmanar i att sparka undan jante lite och skriva ett superpositivt inlägg om sig själva.

Den positiva tråden skapad av - @erikae

🍓 2 positiva saker med mig själv
~ Visserligen ofta, men framförallt just nu, har jag ett enormt driv för att lyckas med det jag vill. Jag ger mig inte när jag har ett mål att sträva emot, utan stannar bara upp ibland för att kolla så att jag fortfarande är inne på rätt spår.

~ Jag har lätt för att sätta mig in i andras situationer och se saker ur olika synvinklar. Visst, i många situationer är jag ju partisk såklart, men när jag kan vara objektiv är jag ett bra bollplank i olika diskussioner

🍓 Mina 2 favoritminnen

~ När min syster skulle visa vägen från vårt hotell till favoritcaféet i London. Det är en sträcka som vi förflyttat oss många gånger, som kräver både tunnelbana och promenad, men min syster har inget bra lokalsinne alls. Det är en så härlig mix av favoritplats, favoritmänniska (en av dem i alla fall), mycket skratt och precis vad jag behövde där och då efter min separation.

~ Fotbollen och Malmö FF har gett mig många fina minnen, men det finns ett minne där som verkligen etsat sig fast. Det var Play off till Champions League och vi mötte Dinamo Zagreb. Vi hade förlorat borta och behövde vinna med 3-0 hemma för att ta oss vidare. Stadion var fullsatt och stämningen magisk hela vägen. I slutet av matchen ledde vi med 2-0 och hela Malmö stod och skanderade Vi vet, ni kan, 3-0 till Malmö. Läktaren vibrerade och det gick att ta på alla känslor som var i omlopp. MFF pressade något enormt och det kom skott som tog i ribbor och stolpar. Det var bara en tidsfråga innan målet skulle in. Hejarropen och sången eskalerade på ett vis som jag aldrig, varken förr eller senare, har upplevt. Tyvärr räckte inte tiden till. Det blev bara 2-0 och Malmö fick spela i Europa League istället. Varför jag har valt en förlust som favoritminne? Jo, för den stunden där innan slutsignalen är den absolut starkaste känslan av att leva just här och nu som jag någonsin har upplevt.

🍓 Mina 2 favoritsaker i hemmet

~ Min dator. Med allt härligt som jag får ut av bloggandet så hade jag inte velat vara utan min dator.

~ Min säng! Den bästa vännen för att samla ny energi, såklart!

🍓 Mina 2 största tryggheter

~ Min familj, såklart. Vi har en otroligt god relation i vår familj och ett skyddsnät i varandra som inte går att hitta någon annanstans. Mamma, Pappa, lillebror Johan, lillasyster Fia och Max och Nappe, förstås.

~ Malin och Mikaela. Det är först på senare tid som jag kunnat släppa in och skaffa mig ett stort kontaktnät. Som jag nämnt tidigare hade jag svår panikångest i mina unga år och då är det inte enkelt att släppa folk in på livet och få dem att stanna kvar. Malin och Mikaela har varit med mig sen högstadiet resp. gymnasiet och alltså lärt känna mig under den tiden som varit som allra jobbigast. De har blivit avbokade från planer i sista minuten, under många långa perioder gett mycket mer än de fått tillbaka och hängt kvar även när de oftare fått se mig ledsen än glad. Sådär 10-15 år senare har jag fortfarande regelbunden kontakt med dem båda och det är en trygghet som är ovärderlig.

🍓 Mina 2 favoritintressen

~ Fotbollen, såklart. (Nej, jag vill inte spela själv, bara titta)

~ Eftersom jag jobbar med smink och skönhet, så låter jag denna punkten gå till bloggen och mina sociala medier istället.

🍓 Mina 2 favoritserier

~ Bron

~ Vänner

🍓 2 saker på min kropp jag är nöjd med

~ Mina ögon

~ Mitt hår

Sist, men inte minst. Den där punkten då jag ska lämna utmaningen vidare. Jag hoppas att följande personer skulle vilja skriva ett positivt inlägg om sig själv utifrån listan ovan.

@katjaziden @beckalindhe @charlottelinden @EmiliaStork och Sara Madeleine

Anna

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Kul med utmaningar 😊 Härliga svar!!
nouw.com/jenniferssynpalivet
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, den här var riktigt rolig 😊 Härligt att få tänka efter i positiva banor.
nouw.com/annaskarblom
sofialjohansson
sofialjohansson,
Vilket härligt inlägg med massa positivitet☺️
nouw.com/sofialjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Eller hur? Så härlig utmaning av Erika!
nouw.com/annaskarblom
erikae
erikae,
Hehe tack så mycket 😍
nouw.com/erikae
Frugan E,
Kul utmaning och roligt att lära känna dig lite mer 😊
www.frugan-e.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men visst var den? Roligt att höra 😊
nouw.com/annaskarblom
SaraMarinaHellberg
SaraMarinaHellberg,
Vad fint 😃 OCh roligt att du också gjorde utmaningen 😃
nouw.com/saramarinahellberg
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, jag tyckte att den var så härlig 😊
nouw.com/annaskarblom
sweetwords
sweetwords,
Ohh vad roligt, 😉 tumme upp
nouw.com/sweetwords
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, en helt underbar utmaning och så fint beröm! Tack snälla 😊
nouw.com/annaskarblom
Idasvardag
Idasvardag,
så roligt att läsa!
nouw.com/idasvardag
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så roligt att du tycker det 😊
nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh denna utmaning är helt underbar, så kul att få läsa dina svar 😊
nouw.com/sofialissmyr
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, den var verkligen rolig. Känns som att den får riktigt bra spridning också 😊
nouw.com/annaskarblom
Evelina ,
Gud vad roligt! Måste vara kul att vakna upp till detta 😍👌
www.evelinarou.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Helt underbart! ❤️
nouw.com/annaskarblom
Så fin utmaning 😊 Och så fina ord om dig <3
evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det tyckte jag också 😊 De värmde verkligen gott ❤️
nouw.com/annaskarblom
Charlotte,
Åh, sånt där blir man ju SÅ glad av att läsa! Jag har för övrigt också blivit utmanad i den listan så skall se till att göra den jag också! 😊
www.charlottelinden.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, verkligen! Kan läsa det där om och om igen 😊 Ska bli kul att läsa dina svar på utmaningen 😊
nouw.com/annaskarblom