Jubileum och finbesök

Hej där!

Idag är det ett år sedan vi öppnade upp Valeo. Konstigt med tidsperspektivet, för samtidigt som det känns som att vi har varit där en evighet så känns det som att vi flyttade in förra månaden, typ. Vi har ju minst sagt fått ett konstigt första år, men jag tycker ändå att vi rett ut det väldigt bra så här långt och jag är så stolt över vårt lilla gäng.

På dagens agenda stod en liten skål och ett försök till årets julbild. Ett mindre spektakel när vi skulle försöka få plats allihop i samma bild - lite suddigt och rörigt blev det, men dock.

Under eftermiddagen fick jag finbesök kan ni tro. Jag hade fått ett samtal från en Nissen Alf som ville överraska min vänner Mira och Fnulan med en liten utflykt. De hade fått adressen till Köpmannagatan, men de har inte varit och hälsat på mig på jobbet sedan vi flyttade, så de var inte helt bekanta med adresse.

De kikade förbi och Mira fick ta ett litet dopp i paraffinbadet och få naglarna målade. Rött, gult och grönt fick vi såklart plocka fram såhär till jul.

Det var ett himla mysigt besök. Med tanke på läget så ses vi ju inte så ofta just nu, men på jobbet följer vi ju samma hygienrutiner som vi alltid gör under behandlingarna, i en miljö som städas och spritas konstant, så vi tog det väldigt försiktigt - såklart.

Tack, Malin, för de fina bilderna från ert besök!

Anna

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Så mysigt att du fick finbesök, sånt uppskattas då alltid! Vilka magiska bilder du delar med dig av! Man blir så lugn av dom! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr