Konstutställning i Veberöd

Hej kompisar!


Igår gav jag mig iväg på en liten utflykt till Veberöd. Min kompis Mira hade nämligen både målat och bakat för att hålla i en konstutställning hemma i trädgården och mamma Fnulan (som också är min kompis) skickade en inbjudan till mig. Jag kunde såklart inte låta bli att tacka ja.

När jag kom in i trädgården möttes jag av en färgsprakande syn. Det hängde tavlor överallt som sken ikapp med det varma välkomnandet från Malin och Mira. Jag fick en guidad tur av konstnären själv, innan det bjöds på grillad korv, hembakta kakor, kaffe, vin och framförallt - väldigt trevligt sällskap. Jag passade även på att få ett alldeles eget Picasso-porträtt målat. Mira skulle alltså rita av mig utan att släppa pennan från pappret och hon fick bara titta på mig medan hon ritade. Därefter målades porträttet med vattenfärg. Visst blev det häftigt?

Tack, Malin och Mira för en fantastisk energiboost av ert sällskap! Och tack, vädergudarna, för att ni bjöd på strålande sol så att vi kunde umgås ute i det fina vädret nu när läget är som det är.


Anna

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Men oh så fint det där förstår jag du inte kunde undgå och så trevlig utställning med vackra motiv
sweetwordsbymirre.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men eller hur? De hade verkligen ordnat så fint 😊
nouw.com/annaskarblom
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vilket fantastiskt porträtt! Och såå kul idé! Föreslog det för barnen men de var tyvärr inte lika taggade som mig.. 😃
nouw.com/popprinsessan
IP: 82.99.3.229