Kvalitetstid på Tirups Örtagård

Hej där!

Morgonen idag blev sådär lagom stressig. Jag skulle till Lund för att göra en provsminkning inför morgondagens bröllop. När vi satt i bilen hörde jag en rejäl duns. Det var sminkväskan som välte. Ett skrämmande ljud, med tanke på hur mycket ömtåligt det finns i väskan. Jag såg genast framför mig hur både ögonskuggor och puderkakor krossats till oigenkännlighet. Inte nog med det så var det totalstopp på vägen och därmed omöjligt att komma i tid. Räddande att frisören alla fall var på plats så att de kunde påbörja håruppsättningen innan jag kom. Sminkningen gick bra och skadorna från fallet var väldigt små, så jag känner mig redo inför årets första bröllopssmink imorgon.

Jag kom hem från jobbet tidigt, så jag, mamma och Fia bestämde oss för att ta en tur till Tirups Örtagård. Trots att det ligger på rimligt gångavstånd hemifrån så kan jag räkna gångerna jag varit där på en hand. Det ligger liksom åt ett håll där det inte händer så mycket annat, så jag har inte riktigt tänkt på att det är en utflykt man kan göra. Nu har jag fått mig en bra påminnelse, så dit kommer jag definitivt att ta mig fler gånger under sommaren. Supermysigt med kafé, butik och växthus. Denna gången valde vi fika, men när jag är lite hungrigare är jag riktigt sugen på att prova både den veganska burgaren och högrevsburgaren. Helt klart överkomliga priser på både mat och fika. Det känns verkligen kul att ha hittat en sådan liten oas på så kort avstånd hemifrån.


Anna

Gillar

Kommentarer

carro,
Shit jag kan verkligen först att du blev panikslagen när väskan ramlade och oron över om allt gick sönder.Skönt att höra att det mesta klarade sig från smällen.Snacka om att du hade turen på din sida att frisören kunde fixa ordning håret medans du var försenad
cuevas.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Skönt att sminkväskan och sminket inte blev helt förstört och att du känner dig redo inför imorgon. Vilket mysigt ställe ni var på och fikade. Fika är alltid trevligt😊
nouw.com/amandizan
Madde,
Vilken tur att det gick bra. Förstår paniken hos dig. Det är så lätt att bli hemmablind, och ofta finns så mycket nära men det blir inte lika intressant då av någon anledning
www.missmadelena.se
Hannas krypin ,
Men vilken tur att sminket höll. Kan tänka mig paniken innan man kan öppna väskan och se om det blivit några skador. Jobbigt att det blev stopp i trafiken men det var ju bra att det kunde lösa sig på ett bra sätt. Örtträdgården ser verkligen underbar ut. Och så gott med våfflor.
hannafialotta.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså fyyy vilken panik!! Tur att det ändå gick så bra som det gjorde!! Stor kram hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Fnulan,
Men va?? Tirup? Jag har ALDRIG varit där och har inte hört talas om det heller. Vi kanske ska ta en tur tillsammans med Mira? Men SHIT med sminket!! Jag hade kommit med mitt så du fått låna resterna av smink som är 10 år gammalt haha =) LYCKA till idag.
www.fnulan.se
Amanda ,
Så gott med vofflor ser ut att va en väldigt fin plats ☺️ så gott med vofflor med
www.amndiz.se
Kamilla,
Åh vad mysigt. Ett ställe helt i min smak. Det skulle jag vilja besöka. fnissar lite för jag var också och mumsade våffla i en underbar trädgård igår.
kamillaskamera.com/
Michelle ,
Skönt att skadorna inte va så allvarliga 💕 och du kunde bli sminkad 😊
michellefrandell.blogg.se
Emma Engström,
Åh kan nästan tänka mig att du vill dit fler gånger! Så mysigt verkligen 😃<3
nouw.com/emmaengstrom