Kvällsmöte

Hej på er!

Ikväll hade jag ett riktigt mysigt kvällsmöte med två goa kollegor. Vi kommer att hålla ett event i början på november med lite olika aktiviteter och utställare, så nu gällde det att få de första bitarna på plats så att vi kan börja promota eventet på riktigt. Temat är Lyxlördag och kommer att hållas på Studio S i Hjärup och vi kommer att ha föreläsningar, prova på-behandlingar och ett flertal utställare, allt med fokus på skönhet och hälsa. Det har all potential att bli riktigt bra!

Jag har helt låst på att jag vill göra muffins med citron och vallmofrön, så det fick det bli till fika. Och ett härligt fruktfat. Eftersom jag själv försöker undvika att äta alltför mycket onyttigt i veckorna kändes det som ett bra alternativ. Dessutom tycker jag att det ser så lyxigt ut att ha mycket frukt framme, så det får stå kvar på bordet (även om det börjar bli lite mer urplockat nu).

Imorgon blir det ett par timmars jobb på salongen och kvällen hoppas jag att jag ägnar åt att lära mig en ny telefon. Om posten sköter sitt har jag en iPhone 7 att hämta ut imorgon. (Så blev det, men den historien tar vi när telefonen är på plats)


Anna

Gillar

Kommentarer