Lär känna min syster

Hej på er!

Nu har det gått över en vecka sedan jag publicerade inlägget där min syster fick svara på frågor om mig. Jag utlovade att jag skulle publicera ett likadant inlägg där jag svarade på frågor om henne dagen efter. Så en vecka för sent; Nu får ni lära känna min syster! Lite i alla fall.

Vad är det bästa med din syster?

Att vi kan diskutera precis allt utan att behöva hålla igen. Vi har många gemensamma intressen och har alltid roligt när vi ses. Vi känner varandra utan och innan vilket gör att vi sällan hamnar i onödiga bråk, vi vet liksom precis var gränsen går och hur vi ska ta varandra. Hon ställer alltid upp när det behövs, oavsett om det är ett telefonsamtal när man behöver ventilera, hundvakt när det kör ihop sig eller om jag vill ha sällskap på en alldeles för lång bussresa.

Vad irriterar du dig på hos din syster?

Jag kan inte komma på någon sådär väldigt specifik grej, mer än att hon är lite väl envis ibland.

Vilket var det senaste sms:et ni skickade till varandra?

Jag skickade en bild på Nappe

Vilket är ert bästa minne?

Vi har gjort många London-resor som har varit riktigt bra, men frågan är om inte vår resa till Salzburg tar priset. Jag tvingade med henne på en 18-timmar lång bussresa för att se en fotbollsmatch. Direkt efter matchen vände bussen och körde tillbaka till Malmö.

Nämn något du är bra på som din syster är sämre på.

Att pyssla och hitta kreativa lösningar

Vad gör din syster riktigt förbannad?

När någon är dum mot gamlingar eller djur

Vad har ni gemensamt?

Ett stort intresse för smink, vi ääääälskar julen båda två (Bilden nedan är från när vi åkte upp till stugan med Martin och firade jul i oktober för några år sedan… julmat, julklappsspelet, julklappar… Vi hade med allt!). London, det är vår stad!

Har din syster någon konstig vana?

Hon får sjukt konstiga cravings emellanåt. Typ Billys Panpizza med rivna morötter.

Vad är det taskigaste du har gjort mot din syster?

Vi har nog aldrig varit riktigt taskiga mot varandra. Typ gått in och stört på hennes rum när hon hade lågstadie-pojkvännen på besök…

Beskriv din syster med tre ord.

Hm, tre ord är svårt… Rolig, godhjärtad och ambitiös.


Anna

Gillar

Kommentarer