Låt mig vakna nu!

Hej där!

Så final i Svenska Cupen idag alltså. En chans på det första cup-guldet under min livstid. Egentligen var min plan att åka upp till Stockholm den här helgen, men på grund av morgondagens begravning så ställde jag in de planerna. Jag såg fram emot att sitta i tv-soffan med pappa och se en riktigt spännande match. Efter senaste matcherna hade jag väl inte all för höga förväntningar, men någonstans finns ju den där känslan av att Malmö är ett lag som steppar upp när det är en match av stor betydelse. Dagen kom istället att bli en fullkomlig besvikelse.

Fullkomligt överkörda. Inte ens en chans. Var finns spetsen? Var finns viljan? Var finns hjärtat? Var finns det Malmö som vi är vana vid att se? Någonting måste hända Malmö, och det måste hända nu. Det här är inte acceptabelt. Det är inte värdigt ett lag som Malmö FF.

När vi sitter där och svär och förbannar oss över hur pinsamt det är att se spelet, så ska bilden svärtas ner ytterligare av att ett gäng rötägg ska försöka storma, uppträda aggressivt mot ordningspersonal och till och med kasta bengaler mot egna spelare. För helvete Malmö, det här är så långt under vår nivå att det gör både fysiskt och psykiskt ont att se. Skäms!

Vet ni vad som gör mig mest ledsen i allt det här? Förutom den här handfulla mängden personer, som beter sig fullkomligt oacceptabelt, så var där ungefär 5000 andra MFF:are på plats på Tele2 Arena idag. 5000 andra personer som, åtminstone stora delar av matchen, gjorde ett fantastiskt jobb på läktaren genom sång och hejarrop, trots det usla resultatet. Ett gäng engagerade hjältar som ordnat ett praktfullt tifo inför matchen. Den där stora fina MFF-familjen som jag är så otroligt stolt att vara en del av. Men det är inte det vi kommer att komma ihåg imorgon bitti. Det är inte det som kommer att stå på kvällstidningarnas flash-notiser. Istället är det ett MFF i kris och skandalscener som kommer med hem till Malmö.

Låt mig vakna upp ur den här mardrömmen nu!

Anna

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Men usch, alltså vissa människor vet inte hur man beter sig!
www.evelinarou.com
sandra,
Oxå otroligt dålig koll på all sport
www.teamkjellstrm.blogg.se
Petra,
Hm, kan bara beklaga att ni förlorade matchen/ svenska cupen... Kan bara hålla med att det är oacceptabelt när fansen beter sig som XXXX, tyvärr så förstör de för alla andra!!
www.pellasinspiration.se
Carolina,
Tråkigt att höra...
knaset.com
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
va tråkigt att höra:(
nouw.com/jagochminahjärtan
bolmgren
bolmgren,
tråkigt 😟
nouw.com/bolmgren
KellyEricsson
KellyEricsson,
Vad tråkigt 😟
evahle.se
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
tråkigt för er!
nouw.com/livetsomemelie
clarabergertorres
clarabergertorres,
sååå sjukt tråkkgt..
nouw.com/clarabergertorres
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men verkligen... Och inte blev det bättre idag...
nouw.com/annaskarblom