Lite av en pulshöjare

Hej på er!


Har ni haft en bra helg? För min del bjöd fredagen på en reunion med mina vänner som jag umgicks mycket tillsammans när vi alla jobbade på kundservice för ett par år sedan. Det var så roligt att träffas tillsammans allihop igen och det resulterade i en lång natt. Det känns att jag inte är 20 längre, som man brukar säga. Totalt utslagen igår och energinivån har knappast varit hög idag heller, men det var det värt.

Kvällsrundan med Nappe idag var en spännande upplevelse. När vi svänger in på sista raksträckan hemåt ser jag att det kommer tre personer gående emot oss. Svartklädda, uppdragna huvor, bufflig gångstil och cigaretterna i högsta hugg. Det var inte så att jag blev rädd, men ändå så att jag vaknade till, pulsen ökade och jag var på min vakt när vi passerade varandra. Ganska direkt där efter hör jag en mörk röst, på grov skånska, kläcka ur sig "Oh, jävlar vad mycket Pokémons det är här! Hallå vänta! Behöver man ha denna?" Jag blev genast mer avslappnad när jag gick den sista biten hem.

Veckan som kommer bjuder på en hel del spännande. Bland annat ska jag fixa bilder för att lansera ett nytt projekt på jobbet och ha nästa möte med Anna, som jag berättade om i ett tidigare inlägg.

Anna

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Du... jag har varit med om precis samma sak när jag har varit ute med milon på kvällskvisten, man får puls och hinner fundera på om man ska ringa någon innan man Förstår/ hör dem prata om pokémon haha 😂🙈
låter som en härlig helg fina du!

ser så fram emot vårt möte! Trevlig kväll ❤️
nouw.com/missjohansson
Popprinsessan
Popprinsessan,

Jag förstår precis hur du menar, när man möter vissa personer på promenaden. Ganska hemskt att vi ska behöva känna så faktiskt... Att det är så nära till rädsla. Sedan hoppas man ju att alla är ute och jagar Pokémons 😊Kram till dig!

nouw.com/popprinsessan