Livet på en räkmacka

Hej där! 

Idag inleddes dagen med ett mycket givande möte med mina kollegor på salongen. Vi har en spännande höst framför oss och mycket idéer att jobba med. En stor fördel med hur vi jobbar är att alla är egenföretagare och ansvariga för sin egen verksamhet, men det finns mycket vi kan göra tillsammans för att göra det hela lite roligare och hjälpas åt att bygga upp varandras verksamheter. Ser verkligen fram emot att ta tag i våra kommande projekt, samtidigt som det gett en extra boost till att jobba lite extra med mina egna idéer också.Vi passade dessutom på att lyxa till det lite genom att beställa räkmackor och biskvier. Kan man få en mer inspirerande start på dagen liksom? 

Efter mötet har jag hunnit ta tag i lite städning och börjat så smått att pilla med erbjudanden inför hösten och en gemensam Facebook-sida. En timme kvar av pyssel innan en intensiv kväll med behandlingar drar igång. Bara att hålla tummarna för att alla kommer på utsatt tid idag så att jag kan följa mitt alldeles för tight bokade schema. Inte helt enkelt att få ihop det när alla vill komma kvällar och helger, men det är ett kärt besvär. Det betyder ju att jag har att göra. 

Om jag har energi kvar när jag kommer hem ikväll blir det lite ytterligare fix med projekt jag har på gång till bloggen. Fick till en del fotografier igår som jag har gått igenom under dagen, men behöver komplettera med några ytterligare för att ha till de inläggen jag tänkt. Bäst att passa på när inspirationen är på topp.


Anna

Gillar

Kommentarer