Lördagsunderhållning

Hej på er!

Vet ni vad jag verkligen längtar efter med den nya lokalen? Ja, det är såklart väldigt mycket, men en sak som jag verkligen ser fram emot är att ha ett kontor på jobbet. I dagsläget gör jag allt mitt administrativa jobb hemifrån eftersom jag inte har möjlighet att få plats med skrivbord och skrivare på jobbet. Visst kan det vara skönt att kunna jobba hemifrån i pyjamas ibland, men oftast är det bara en massa projekt som hänger över huvudet som jag måste ta tag i på lediga dagar eller när jag kommer hem på kvällarna. Med ett kontor på jobbet blir det mycket lättare att kunna beta av de där uppgifterna om jag har en lucka mellan kunderna eller åka till jobbet en timme tidigare någon gång i veckan. Tänk så skönt att kunna vara lite mer ledig när jag är hemma!

Idag har varit just en sådan där ledig dag som har fått gå åt till bokföring, momsrapport, beställa varor, ta fram underlag till avtal som ska skrivas och försöka boka in ett möte med mina kollegor. Nu när det är gjort känns det faktiskt ganska skönt.

Även morgondagens lediga söndag kommer att innebära en del arbete. Tanken är att jag och min kollega ska åka till den nya lokalen och sätta upp lite mer skyddspapp och spackla igen ett gäng hål så att vi kommer igång med renoveringen. Jag vill bara få fart på det nu så att vi kan flytta in, helst redan igår.

Hur spenderar ni er lördag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Tror också det kan vara skönt med ett kontor även om man ibland vill jobba hemifrån i sängenkamillaskamera.com/
carro
carro,
Förstår att du länkar efter att ha ett kontor på jobbet så du slipper ta med dig jobbet hem.Visst det kan vara sköntatt jobba hemifrån ibland men lätt att man massa annat cuevas.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229