Macadamia Healing Oil Treatment

Detta inlägg innehåller ad-links från Adviral

Hej på er!

Nytt år och ny struktur! Jag kommer att fortsätta att presentera produkter som jag gillar här, men inte varje vecka som tidigare. Jag kommer att gå ner till varannan vecka och istället låta onsdagarna däremellan att vigas åt gästbloggare inom olika områden. Ska bli så spännande att se lite nya ansikten här!

Hårvårdsprodukter är aldrig egentligen någonting som jag lagt något fokus på förrän ganska nyligen. Under hösten har ni sett både torrschampo och heat spray från Maria Nila, som är ganska nya favoriter. En produkt som har hängt med betydligt längre är Macadamia Healing Oil Treatment. Periodvis är jag väldigt duktig på att använda den regelbundet och då märker jag verkligen skillnad på håret. Det blir inte alls lika torrt och frissigt som det kan ha tendens att bli annars. Den är väldigt dryg, så en liten mängd räcker långt. Då går den in fint i håret utan att det tyngs ner eller ser oljigt ut.

"Macadamia Healing Oil Treatment är en olja som passar perfekt till alla hårtyper, speciellt till torrt och skadat hår. Oljan absorberas omedelbart och ger näring till håret utan att tynga ned. Resultatet blir glansigt och mjukit samtidigt som håret får ett naturligt UV-skydd.

Hemligheten bakom Macadamian produkterna är att de innehåller två av världens mest näringsrika oljor: Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil som gör att ditt hår får en intensiv näringsboost och otrolig glans."

Oljan hittar du exempelvis HÄR på NordicFeel.


Anna

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Kul med tips 😃 Hoppas du har en fin kväll 😊
nouw.com/angelicaelversson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Önskar dig en fin kväll också!
nouw.com/annaskarblom
Tasteofmela
Tasteofmela,
tack för tipset
nouw.com/tasteofmela