Majas Cottage

Hej där!

Vilken bra dag det har varit. Jag började dagen med några timmar på kundservice som flöt på i rätt lugn takt. Efter jobbet mötte jag upp min vän Mikaela och hennes mamma för att åka ut en sväng till Majas Cottage. Jag har aldrig varit där tidigare, men vilket ställe. En riktigt härlig gårdsbutik med supermysigt café. Kommer definitivt att se till att åka dit fler gånger. Vi skulle framförallt dit för att hämta saker som Mikaela beställt så jag hade inte riktigt ställt in mig på shopping mode, men nästa gång kommer jag nog inte därifrån tomhänt. Vi passade på att ta en fika också. Rockey Road-kakan var riktigt grym!

När vi kom tillbaka till Malmö igen var det dags att hämta Mikaelas dotter på förskolan. Lilla H hade ingen aning om att jag skulle följa med, så det blev en glad överraskning. Hon visade upp hela gården på dagis, sin nya fina cykel och pratade oavbrutet hela vägen hem. Fick chansen till lite extra mys när hon kröp upp och skulle kramas i soffan i väntan på middag. Har verkligen tankat positiv energi idag!

Resten av kvällen kommer att spenderas med fotboll. 1-1 mellan Hammarby och Malmö i halvtid. Låt det gå vägen denna gången så att det i alla fall finns någon form av hopp kvar inför resten av säsongen!

Vad har ni gjort idag?


Anna

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
ser såå mysigt ut!’ vart ligger det?😍
nouw.com/clarabergertorres
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det var det verkligen. Det ligger i Vellinge. Rekommenderar verkligen en tur dit 😍
nouw.com/annaskarblom
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så mysigt❤️
nouw.com/kellyericsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229