Makeup - Urban Decay Naked Smokey

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon!

Hoppas att ni fått en härlig start på dagen. Gårdagen bjöd på middag med mamma och mormor på Järnvägskrogen här i Staffanstorp. Tanken är att fira hennes 75-årsdag där om två veckor och vi ville gärna kolla in lokalerna och testa om maten var god. Det var den absolut och dessutom prisvärd. Så många år som jag sammanslaget har bott i Staffanstorp och jag hade verkligen noll koll på det stället. Det är så mysigt att gå ut och äta sådär mitt i veckan. Det ger lite extra guldkant på tillvaron.

Innan jag börjar göra mig redo för att åka ut till salongen tänkte jag dela med mig av ännu en sminkning. Den här är lite mer neutral än de jag visat upp de senaste veckorna. Naked Smoky från Urban Decay är en palett som jag ofta vänder mig till när jag vill ha en snygg vardagslook som är lite mer än bara mascara. Det är också den palett som fått följa med mig på absolut flest resor, då den innehåller en perfekt variation av matta och skimrande skuggor i både neutrala, bruna, toner och lite mörkare svart och grått för en snygg smoky eye till kvällen.

Den här typen av sminkning är väldigt populär till bröllop. Som en av mina brudar för ett par år sedan så fint uttryckte det, Det ska vara jag med extra piff. Det tycker jag verkligen att man får här, med de naturliga tonerna som framhäver de egna dragen och en liten touch av skimmer över den ljusaste färgen i ögonskuggan.


Nyx Studio Perfect Photo-loving primer (adlink)
Rimmel London Wake me up foundation Light Porcelain och Ivory
Collection Lasting Perfection Concealer Fair
Viva la Diva Translusent Setting Powder Light Pink (adlink)
Makeup Revolution Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray
Makeup Revolution Ultra Contour Palette (adlink)
Makeup Revolution Blusher Love
PS... Pure Glow Highlighting Palette

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Taupe (adlink)
Elisabeth Mott Thank Me Later Eyeshadow Primer (adlink)
Urban Decay Naked Smoky Palette
Peggy Sage Crayon Khôl Havane
Sante Naturkosmetik Mini Makes Mega Mascara

Ps. Love Lip Liner pencil 01
Make Up Store Lipstick Pink Creme

#beauty #makeup

Anna

Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
Den var verkligen jättefin. Gillar att gå ut och äta mitt i veckan.Oftast inte så mycket folk ute och sen få ett brejk i varddagen
www.missmadelena.se
Madde
Madde,
Snygg makeup. Gillar verkligen att gå ut och gå ut och äta på en vardag. Mycket lugnare och behöver ett brejk i vardagen
www.missmadelena.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229