Makeup: Favoriter

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er!

Det där med att pyssla ihop kollage var ju roligt. Idag bjuder jag på några av mina favoriter när det kommer till makeup. Samtliga produkter i detta inlägg är sådant som jag inte bara provat, utan använder på en (nästintill) daglig basis.

Mascaran från Lancôme fick jag av Martin för att han tyckte att den hade en fin förpackning, och förutom att den är fin att titta på ger den ett fantastiskt fint resultat. Älskar den smala tippen på borsten som gör att man kommer åt fransarna längst in i ögonvrån och underlättar sminkningen av underfransarna.

Rimmels Wake Me Up Foundation passar jag alltid på att köpa när jag är i London. Precis lagom mycket täckning för mig som inte har så mycket att täcka över, men ändå vill ha ett fint resultat.

För ganska precis två år sedan åkte jag, Martin och min syster, Fia för att fira en tidig låtsasjul i stugan. Vi hade kommit överens om att köpa vars en liten present till varandra. Ni skulle ha sett blickarna som utbyttes när jag och Fia öppnade våra presenter från Martin och hittade vars ett YSL-läppstift. Succén var ett faktum och det har dykt upp ett och annat i present även efter det. STOR favorit!

Måste ge en eloge till min kära sambo och min syster då jag inser att samtliga produkter på dagens lista är presenter från dem. (Utom Wake Me Up, den köpte jag själv men efter rekommendation från Fia)

Ytterligare en favorit (som jag tyvärr inte hittade när jag gjorde kollaget) som måste nämnas är givetvis Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance. Alltså, den är verkligen det bästa på länge!Observera att detta inlägg innehåller annonslänkar

Anna

Gillar

Kommentarer