Måndagstankar

Hej där!

Fullt ös idag med ett snabbt tandläkarbesök och sedan jobb på salongen. Hade en stund däremellan som jag egentligen hade tänkt utnyttja till att skicka in lite intyg till min nya arbetsgivare och fixa det här blogginlägget bland annat, men min dator ville annorlunda och bestämde sig för en uppdatering som tog sina timmar. Det var väl i och för sig inte så dumt eftersom jag fick läst lite i min bok istället. Ikväll väntar Dessertmästarnas Jul, ett av de få programmen jag faktiskt prioriterar att se. Så himla mysigt. En liten måndagslista får jag i alla fall ha upp idag.

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Jag ser faktiskt fram emot ett par lediga dagar till att köpa lite julklappar, kanske göra något julgodis och vila min rygg och mina axlar som börjar göra riktigt ont igen.

2. Vilken är den senaste bloggen du började läsa?

Åh, jag vet inte riktigt. Har hittat @EmmaGrabergs på Instagram och kikar in på hennes blogg också med jämna mellanrum. Det är nog den senaste.

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Nja, någon mat har jag inte planerat men det blir nog lite julgodis i alla fall.

4. En sak du vill ta dig tid för den här veckan?

Att skapa julkänsla och köpa julklappar. Har inte riktigt kommit i stämning ännu.

5. En bild som symboliserar denna dag?

Det får bli årets första obligatoriska snöbild. Det var riktigt fint i morse, men under dagen har det mest varit kallt och ruggigt.

Anna

Gillar

Kommentarer