Måndag

Godmorgon!

Lite lätt "söndags"-ångest idag måste jag erkänna. Ska in och jobba några timmar på kundservice ikväll, för första gången på tre veckor. Inte i närheten av hur det har varit att komma tillbaka till tidigare jobb efter semestern, men ändå lite sådär så att det pirrar i magen och det känns som att man har glömt hur allting fungerar.

Helgen har varit riktigt bra (förutom MFFs tradiga resultat i lördags). Både brudsminkning och jobb på salongen har stått på schemat och ändå har det hunnits med både fotboll, middag med fina vänner både lördag och söndag, mys med världens bästa nästan 2-åring, superviktigt telefonmöte med bff och lite Game of Thrones.

Idag väntar en ganska lugn dag innan det är dags att åka iväg och jobba. Hade egentligen en tanke om att träna, men vaknade med täppt näsa och alldeles röd runt ögonen, så det får jag ligga lågt med idag. En promenad kan jag nog försöka få in i alla fall för att röra lite på mig. Lite fotografering och allmänt småfix står också på to do-listan, och såklart mys med hundarna. Nappe är schyst och hjälper till att jobba lite idag.

Hoppas att ni får en härlig dag!


Anna

Gillar

Kommentarer