Måndag och ny vecka igen

Hej där!

Kan vi bara ta en minut och uppskatta dagens väder i Staffanstorp? Vindstilla, strålande sol och alldeles lagom bitande kyla. Det här vädret älskar jag. Kan riktigt längta efter den lilla promenaden till bussen om någon timme. Fast den längtan kan bero en hel del på att jag har en mysig dag framför mig med ännu mera fix i den nya lokalen och lite besök av min kära syster. Nu ska även hon få se var jag kommer att hålla hus framöver. Med tanke på hur mycket jag tjatar, och kommer att tjata, om detta så blir det så mycket roligare när de fått en bild av hur där ser ut.

Denna veckan har jag en hel del jobb på schemat. Fullspäckade dagar, sena kvällar och en liten sväng till Lund för en provsminkning inför nästa veckans bröllopsjobb. En middag med en god vän står också på agendan och det lär bli en och annan vända till lokalen också, samt lite administrativt jobb som också behöver göras. Fullt upp med andra ord, men med väldigt mycket kul att se fram emot.

Med allt som ska fixas nu känns det som det optimala läget att komma igång med min bullet journal igen. Som det är nu känns det som att jag har to do-listor överallt och knappt koll på någonting. Jag behöver nog lite struktur för att få lite koll på tillvaron och då är den ett perfekt verktyg. Denna veckans uppslag blir med en hel sida till to do-lista och den lär fyllas på i rasande fart under veckan. Förhoppningsvis går det lika bra att beta av några punkter också.

Måndag: Fix i lokalen och häng med Fia
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb
Torsdag: Provsmink och middag med Felicia
Fredag: Jobb
Lördag-Söndag: Jag inbillar mig att jag har en ledig helg, men jag la kalendern på jobbet igår för att slippa dra med den på match så det kan hända att jag visst har hela helgen uppbokad. Det återstår att se!

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Känner igen det där med lappar åt höger och vänster. Skulle verkligen behöva strukturera upp mina veckor och skriva allt på ett ställe.
Är riktigt sugen på bullet journal men kommer aldrig riktigt igång om man säger så. Just nu blir det en lång lista på ett kollegieblock och några post-it lappar 😊 Så spännade med lokalen, ser fram emot att läsa mer om den <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan,
Älskar listor, men det gäller så klart att ha koll på dem! Här är det också en del på agendan denna veckan, med en man som åker utomlands igen blir det lite extra pussel. I em ska jag iaf njuta av en massage!
www.popprinsessan.se
Emschen,
Älskar också vädret som är nu. Fast jag befinner mig lite mer norr ut dvs Höör. Haha

Saknar att sitta med min Bujo men det finns ingen ork kvar till den just nu. Jobbet är slitigt pga många förändringar och barnens aktiviteter tar sjukt mycket tid.
Det roliga denna veckan, som så många andra tyvärr, består i att få gå och lägga sig varje kväll.
emschen.byemschen.se
sweetwords
sweetwords,
Har också en hel del denna veckan, klipp och sling, jobb, kalas och ja försöka ha lite helg på det =D
nouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Låter som att du verkligen har fullt upp denna vecka men hoppas veckan går fort så du snart får flytta in i lokalen😊
nouw.com/amandizan
Kamilla,
Jag gillar att fixa med kalendrar så jag får en överblick över veckan. Kul med brudsminkning. Spännande med er nya lokal
kamillaskamera.com/
Sandifighter,
Trodde jag hade varit inne och kikat på ditt blogginlägg, men det hade jag ju missat. Så kul med brudsminkning, skulle behöva dig när det kommer till sminkning 😉
Skönt ändå att få in bokningar under veckan ❤
sandifighter.se