Måndagstankar

Hej där!

Alltså, som vanligt fattar jag inte var tiden tar vägen. Hade massa planer på vad jag skulle få upp här i veckan och plötsligt är det måndag igen utan att jag har fått någonting av det jag planerat gjort. Några extra utryckningar på extrajobbet, jobb på salongen, myslunch med en av de bästa vännerna, en helt perfekt fredagskväll med bästa tjejerna från jobbet, pizza- och fotbollskväll med brorsan är bara ett par saker som veckan har bjudit på. Igår skulle jag komma i kapp med allt annat som blivit uppskjutet i veckan, men jag orkade verkligen ingenting. Helt tömd på energi, så det blev bara vila igår. Det var nog välbehövligt, för jag är desto piggare idag. En liten lista inför veckan bjuder jag på, innan det är dags att åka ut till salongen för lite kvällsjobb.

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Denna veckan blir det, som vanligt, mycket jobb. Passar på att mysa med Nappe idag och under dagen imorgon innan han ska bo hos min systers kompis resten av veckan. Riktig hjälte som hjälper till att ta hand om honom nu när mina föräldrar är på semester och jag fick förfrågan om att ta några extrapass på jobbet. På söndag är det dags för fotboll igen, vilket blir höjdpunkten på veckan. (Förhoppningsvis, om Malmö kan göra en bättre insats än igår)


2. Vilken är den senaste bloggen du började läsa?

Det blir samma svar som förra veckan; Jag vet faktiskt inte. Har haft så fullt upp att jag inte läst så mycket bloggar på senaste tiden. Dock något jag ser fram emot att göra så skicka gärna lite tips på bra bloggar.

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Jag lagade en köttfärsgratäng med broccoli och bacon igår. Den lär räcka några dagar, så längre har jag inte planerat faktiskt.

4. En sak du vill ta dig tid för den här veckan?

Att faktiskt ta tag i de där projekten för bloggen som jag hade tänkt förra veckan, men inte riktigt hann med då.

5. En bild som symboliserar denna dag?

Det får bli en bild på Nappe. Han är med mig hela dagen idag och ska faktiskt följa med till salongen idag också.

Anna

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Kul inlägg❤️
nouw.com/johnssons