Måndagstankar

God kväll!

Jag gillar det här med listor inför veckan som gör att man funderar lite över tillvaron just nu. En liten favorit i repris (fortfarande ingen aning om var listan kommer ifrån från början).

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Lugn och ro! Visserligen har jag en hel del jobb den här veckan, men det är inte så många sena kvällar och inte så mycket som behöver fixas utöver den tiden jag är på salongen så denna veckan ska jag försöka andas lite mellan varven.


2. Vilken är den senaste bloggen du började läsa?

@Inredamedelin Jag har följt Elin på Instagram ett tag och gillar verkligen hennes inredningsstil, så självklart började jag läsa även bloggen när den kom. Ta en titt!

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

Vi satt och gjorde matlista för veckan innan vi åkte och handlade idag, så jag har stenkoll på vad vi ska äta. Lite enklare maträtter denna veckan, som spagetti och köttfärssås och tacos. Imorgon blir det dock en nostalgirätt för både mig och Martin. Då ska jag göra kokt falukorv med persiljesås och potatis.

4. En sak du vill ta dig tid för den här veckan?

Som jag skrev tidigare i inlägget så handlar den här veckan mycket om lugn och ro. Utöver det skulle jag vilja ta mig tid till bloggen och komma in i ett flow igen efter ett par dagars uppehåll.

5. En bild som symboliserar denna dag?

En bild som symboliserar dagen får bli en flygplansbild då dagens höjdpunkt är att vi bokat resa till London.

Anna

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Så härligt att ha bokat resa till London, det är en härlig stad! När åker ni? ☺️
nouw.com/paulajacobsson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Visst är det? Jag älskar London och åker ofta dit med min syster. För min sambo blir det första resan dit. Vi åker om två veckor ☺️
nouw.com/annaskarblom
paulajacobsson
paulajacobsson,
Åh så mysigt! Planerat vad du ska visa nu när det är första gången där?☺️
nouw.com/paulajacobsson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Nja, inte riktigt. Tänkte låta honom välja lite vad han vill se. Men en tur till Notting Hill är ett måste och eftersom han fyller år får vi ju ta att besök på Hummingbird Bakery för att äta tårta 😊
nouw.com/annaskarblom