Maskerad coming up?

Inlägget är i samarbete med Partykungen.se

Hej på er!

Ni som känner mig, eller har följt mig ett tag, vet att jag tycker att det där med maskerad är rätt kul. I höstas gjorde jag till exempel ett par Halloween-sminkningar, bara för skojs skull liksom. Som liten älskade jag att klä ut mig till prinsessa. Jag hade en gammal klänning från min moster som jag lekte i tills den sprack i varenda söm och den mystiskt försvann. (Så här i efterhand förstår jag att det var mamma som rensade ut den.) Jag har även starka minnen av när mamma flätade mitt hår i små rastaflätor på kvällen för att få håret trollikt till dagen efter och klädde mig i en pimpad potatissäck när skolan hade maskerad. Det känns därför väldigt roligt att kunna presentera ett nytt samarbete tillsammans med Partykungen.

Partykungen har massor av maskeradkläder samt mängder med annat kul för att sätta guldkant på vilken fest som helst. Utbudet inkluderar allt från dräkter, peruker och smink till ballonger, serpentiner och annat kul att dekorera festlokalerna med. Det finns kläder för både barn, dam och herr och till och med till hunden om den får följa med på festen.

Jag kommer definitivt att vända mig till Partykungen nästa gång det är dags för maskerad för att komplettera sminket med en optimal outfit. Jag är lite sugen på att dra igång en riktigt bra 90-talsfest faktiskt. Jag menar, hur kul hade det inte varit att klä ut sig till någon från Spice Girls eller en Teletubbie och parta loss till riktig nostalgimusik? (Tror att vi har temat på en framtida inflyttningsfest klart.) En riktig maskeradbal med outfits a lá Phantom of the opera hade också varit så roligt, om än ett lite större projekt kanske…

Om du har en maskerad på gång i kalendern, så kika gärna in hos Partykungen.

Gillar du att klä ut dig på maskerad? Har du någon favoritutklädnad? Berätta gärna i kommentarerna!

Anna

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
roligt samarbete! 😊
nouw.com/livetsomemelie

Trevligt samarbete men nja, är sådant jag gör för eleverna typ 😉

www.saramadeleine
charlottelinden
charlottelinden,
ErcaPerka
ErcaPerka,
ja dom har bra saker där. jag bruka oxå klä ut mig till prinsessa då ja va mindre 😊
nouw.com/ercaperka
evelinarou
evelinarou,

Vad kul! Älskar att klä ut mig 😃

nouw.com/evelinarou
KellyEricsson

Partykungen har så mycket roligt 😊 Jag klär väldigt sällan ut mig faktiskt

evahle.se
Harriet,

Kul, aldrig gått på maskerad tyvärr:D

www.harrietgripenberg.com/
clarabergertorres
clarabergertorres,
meeen åh så kul med maskerad!😍
nouw.com/clarabergertorres
Ann Helen Nygård,